Leden

Boerakker

Jola Boerakker

Eigenaar
badge RLP
  • Assessments
  • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
  • Competentiecoaching
  • Loopbaan coaching
  • Loopbaan counselling
  • Training op loopbaangebied

Contact

  • 0622775165 (mobiel)
  • +31622775165 (werk)

http://www.flowworx.nl

Binnentuinlaan 31 3452 RN VLEUTEN

Verlangen I Verantwoordelijkheid I Voldoening

DroomBaan én een DroomLeven, ik ben ervan overtuigd dat deze twee hand in hand samengaan. Als jij gaat doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen, jouw energie van gaat stromen dan wordt jouw enthousiasme aanstekelijk voor je omgeving en werkt dit door in alle aspecten van jouw privéleven.

Werk dat ‘vanzelf’ gaat, waar je energie van krijgt, waar jij in jouw kracht kan staan, jouw talenten kan benutten, waar jij voldoening uit haalt, dán zit je in de flow.

HET KAN ÉCHT!

Het vereist bewustzijn van jouw verlangens, lef, zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid nemen voor jouw eigen rol hierin.

STEL JE EENS VOOR

- Je hebt weer zin om naar je werk te gaan.
- Werken voelt niet als moeten maar als willen, je vindt het weer leuk.
- Je komt vol energie en inspiratie elke dag thuis na je werk.
- Je straalt als je het hebt over het werk wat je doet en voelt je op je plek.

En ook: je bent vrolijker en energieker, waardoor ook je privéleven een stuk leuker is. Je vrienden, familie, je relatie en hobby’s geef je de tijd en energie die je ze wilt geven. Kortom: je leven ziet er een stuk leuker uit en geeft je voldoening.

GUN JIJ HET JEZELF?

Pas op! Wel goed om te weten ik werk alleen met gemotiveerde mensen, die écht een verandering willen aanbrengen in hun leven en zichzelf de tijd, ruimte en gelegenheid bieden om samen aan de slag te gaan. Wil je dit wel, maar gaat het misschien iets te snel voor je? Een keer bellen om samen de sparren en kijken naar de mogelijkheden is altijd een optie.

06-22775165
Of mail mij jola@flowworx.nl

Ik help hoogopgeleide vrouwelijke dertigers om weer in contact te komen met zichzelf en hun verlangen van waaruit ze voelen wat ze willen in hun werkende leven en dit durven te doen. Door hier verantwoordelijkheid voor te nemen en krachtige keuzes te maken komen zij in de flow en creëren zij weer voldoening in hun leven.

Gun het jezelf, kies nu!

Wil je al direct aan de slag met al jouw belemmerende MINDFUCKS die je tegenhouden om daadwerkelijk in actie voor je droombaan te komen?
Vraag dan hier GRATIS mijn e-book boek aan 'Jouw Mindfucks tackelen om je droombaan te manifesteren': https://www.flowworx.nl/e-book-mindfucks-tackelen/

Werkvelden

  • Particuliere markt