1. Home
 2. > Beroepsregister
 3. > Yvonne Eikens RL
 1. FAQ
 2. contact
 3. inloggen
Noloc Erkend CMI Register Loopbaanprofessional Yvonne Eikens RL Yvonne Eikens Coaching & Advies

Yvonne Eikens RL

Het is de klik die mede zorg draagt voor succes. Of je nou op zoek bent naar een andere baan, effectiever wil leren communiceren of wil ontdekken in welke baan je optimaal tot je recht komt, ik vind het belangrijk dat jij het gevoel hebt dat ik de juiste persoon ben om je verder te helpen. Bel me voor een persoonlijke afspraak op: 06-50640166 of mail naar info@yvonneeikens.nl Op www.yvonneeikens.nl kan je ook alvast een beter beeld krijgen.

Wanneer je weet waar je naartoe wil, kan je op pad gaan om er te komen. Waar wil je heen, waar sta je nu en wat wordt je eerste stap? Het is mijn passie je te begeleiden bij die dingen die je onderweg tegenkomt. In de ruim tien jaar dat ik werk als loopbaanbegeleider heb ik vele mensen begeleid om die baan te verkrijgen waar hun ogen weer van gaan stralen. Op zoek gaan naar alles wat er al in iemand zit vind ik prachtig om te doen.

Als coach hou ik me vooral bezig met mensen hun doelen te laten bereiken. Dit kan variëren van meer effectieve communicatie, meer zelfvertrouwen, betere balans in het leven tot het beter gebruik maken van iemand zijn kwaliteiten. Mijn werkwijze kenmerkt zich door het inzetten van een scherpe intuïtie en opmerkingsvermogen in combinatie met het stellen van vragen en aanreiken van nieuwe invalshoeken, waarbij het resultaat niet uit het oog wordt verloren.

Kenmerken

Werkvelden:
 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
 • Overheidsorganisatie
Specialisaties:
 • Assessments
 • Loopbaan coaching
 • Outplacement
 • Training op loopbaangebied
 • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
Dienstverband of ZZP:
Zzp'er / Ondernemer
Lid van Beroepsverenigingen:
NOBCO
Specifieke werkmethode:
biografisch werken, NLP, Systemisch werken, Oplossingsgericht werken, arbeidsmarktgerichte begeleiding

Contact

Adres:
Nigtevechtseweg 46, 3633 XT, VREELAND, NL (privé)
Email:
info@yvonneeikens.nl
Functie:
Medewerker
Mobiel:
+31 6 50640166
Tel. privé:
6 50640166
Website:
http://www.yvonneeikens.nl

Downloads

Geen downloads.