Simone Donker-Gerssen

Simone Donker-Gerssen

Coach/Loopbaancoach
Register Loopbaanprofessional
  • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
  • Competentiecoaching
  • Loopbaan coaching
  • Loopbaan counselling
  • Re-integratie eerste spoor
Profiel afbeelding

Contact

  • +31 630672645 0630672645 (werk)

http://www.simonedonker.nl

Parijslaan 11
3446 AT, WOERDEN, NL

Ik begeleid volwassenen die last hebben van stress, onzekerheid en faalangst om daar beter mee om te leren gaan. Dit betekent ondanks de angst toch stappen kunnen zetten zowel in je privéleven als op werkgebied. Ik bied life coaching, loopbaancoaching en stress en burn-out coaching.

Wanneer je vrijwillig of gedwongen door de omstandigheden een nieuwe richting inslaat, brengt dat altijd wel stress en onzekerheid met zich mee. Met het loopbaantraject krijg je veel inzicht in jezelf; wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Hierdoor maak je met meer vertrouwen de stap naar de arbeidsmarkt.

In het afwisselende loopbaantraject ontdek je je kernkwaliteiten, je waarden, je interesses, je energiegevers en energievreters. Kortom; alles wat jou uniek maakt. We gaan aan de slag met hetgeen jou belemmert om stappen te zetten. In de loopbaanbegeleiding wisselen thuisopdrachten, oefeningen en testen elkaar af. Het loopbaantraject eindigt met een realistisch actieplan voor de korte, middellange en lange termijn waarmee je vervolgens zelf aan de slag gaat. Je zult merken dat het je zelfvertrouwen en rust geeft als alles eenmaal op z’n plek valt.

In mijn coaching maak ik gebruik van verschillende methoden en technieken zoals; transactionele analyse, kennis van het enneagram, de psychologie van Jung, de kernkwadranten van Daniel Ofman, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), biografisch werken, lichaamsgerichte en ervaringsgerichte oefeningen, inzichten met betrekking tot (disfunctionele) stress en burn-out. Sinds september 2020 bied ik in het kader van 'NL Leert Door' gratis ontwikkeladviezen aan.

Je bent welkom in mijn eigen praktijkruimte in Woerden, gevestigd op loopafstand van een NS station en gratis parkeren voor de deur. Ook coach ik online via Zoom/Teams. We hebben altijd persoonlijk contact, je volgt bij mij geen online modules.

Kijk op www.simonedonker.nl voor meer informatie.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Particuliere markt

Lid van de volgende beroepsverenigingen

  • Overig
[{"profilePictureUrl":"\/download\/cb\/?id=5f325b040914ba04fbfccc4b","firstName":"Simone","lastName":"Donker-Gerssen","position":{"lat":52.0812667,"lng":4.8980209},"url":"\/leden\/simone-donkergerssen\/?id=5f325b040914ba04fbfccc4b","isCmiCertified":false,"isRegisteredCareerProfessional":true,"isRegisteredCareerProfessional2021":true,"isRegisteredJobCoach":false}]