René Kuijlenburg

René Kuijlenburg

Eigenaar
 • Assessments
 • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
 • Competentiecoaching
 • Keuzeadvies (beroeps- en studie-)
 • Loopbaan coaching
 • Loopbaan counselling
 • Begeleiding groepen
 • Onderzoek op gebied van loopbanen
 • Outplacement
 • Strategisch loopbaanadvies opdrachtgevers m.b.t. de organisatie
 • Training op loopbaangebied

Contact

http://www.kuylenburg-loopbaanadvies.nl

Reitzstraat 29
2021 TM, HAARLEM, NL

Ik, René, opgegroeid in Castricum, doorgegroeid in Amsterdam, ben jouw adviseur bij vraagstukken met betrekking tot jouw persoonlijke ontwikkeling. In mijn werk als begeleider van reorganisaties kwam ik voor het eerst terecht in een rol als coach. In deze rol voelde ik waar mijn kracht lag, maar misschien nog wel belangrijker, wat ik erg graag doe. Ik werk graag met mensen, ik vind het prachtig om samen antwoorden te vinden op vragen. Waar mijn inspanningen tijdens het reorganiseren vaak ingegeven werden door het behalen van bepaalde bedrijfsresultaten, viel het mij op dat het persoonlijk functioneren van het individu soms op de 2e plek kwam. Ik wil de persoon zelf een centrale rol geven. En zo heb ik, na diverse opleidingen te hebben gevolgd, in 2009 de stap gemaakt naar een baan als zelfstandig loopbaanadviseur.

Opleiding
Tijdens loopbaanbegeleiding gaat het over de relatie tussen mens en werk, maar in de praktijk zijn de vraagstukken vaak verweven met de privésituatie, kenmerken, behoeften en motivaties van jou zelf. Kenmerkende eigenschappen/vaardigheden van mij die jou kunnen helpen bij het vinden van antwoorden zijn; analytisch vermogen, betrouwbaarheid, confronteren, empatisch vermogen en echtheid. Deze eigenschappen zitten deels besloten in mijn persoonlijkheid, de vaardigheden heb ik ontwikkeld tijdens diverse werkervaringen en opleidingen:

- Bedrijfspsychologie (Vrije Universiteit)
- Coaching en Counseling (Europees Instituut in Driebergen)
- Loopbaanadvies (BGL in Hoofddorp)
- Medische Basiskennis (CIVAS in Haarlem)
- Testlicentie TPT-A en B Pearson (persoonlijkheid, interesse, motivatie, werkomgeving en capaciteiten en kwalitatieve diagnostiek)

Stijl
Mijn manier van werken kenmerkt zich door een oplossingsgerichte, praktische benadering, zoekend naar inzichten. Jij hebt een loopbaanvraag, samen gaan wij op zoek naar het antwoord. Vervolgens zorgen we dat je een concrete oplossing krijgt waarmee je de volgende stap in jouw loopbaan kunt maken.
In het begin liggen alle mogelijkheden nog open, door steeds te toetsen op wenselijkheid en haalbaarheid werken we naar een aantal mogelijkheden toe. Dit gebeurt op een flexibele en speelse manier, het kan confronterend zijn, maar het gaat altijd gepaard met respect, integriteit en wederzijds vertrouwen.

Mogelijkheden
Ieders situatie is anders, daarom is een loopbaantraject ook altijd anders, aangepast aan jouw behoeften. Soms is er meer aandacht nodig voor het verkrijgen van inzicht, soms wat meer in het ontwikkelen van bepaalde competenties, en soms wat meer in het vertalen van jouw wensen naar mogelijke loopbaanrichtingen. Als jij nieuwsgierig bent naar wat voor jou de mogelijkheden zijn stel ik voor dat we een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen. Dan kan jij wat meer over jouw situatie vertellen, en ik wat meer over hoe ik jou daarbij zou kunnen helpen. Mail, bel of vul het contactformulier hier linksboven in, dan spreken we elkaar snel, online of offline (in Haarlem of Amsterdam).

Referenties Loopbaantrajecten/ontwikkeladviestrajecten

"Ik heb mijn 45+ ontwikkeltraject bij René gedaan en ik kan alleen maar zeggen dat ik daar totaal geen spijt van heb. Ineens komt mijn doel heel dichtbij en durf ik nu stappen te nemen om mijn droombaan te gaan realiseren. Echt een te gekke ervaring, als ik nog eens hulp nodig heb..."
(Anouk - Adviseur opleiding & mobiliteit)

"Ik heb bij René een loopbaanadvies traject gevolgd. Hij heeft me geweldig geholpen. Door middel van gesprekken en oefeningen heb ik een goed beeld gekregen waar mijn krachten liggen. Dankzij René heb ik meer vertrouwen in mezelf gekregen."
(Linda - Office Manager)

"René is een rustige en tegelijk een scherp analyserende en goed meedenkende coach. Hij biedt creatieve en praktische oplossingen. Was goed om met René samen te werken en te sparren. Mijn werk werkzame leven heb ik opnieuw uitgevonden. Dank!".
(Pieter - Contentcoach)

"Ik heb een beter zicht gekregen op wie ik ben en wat ik kan in een werkomgeving. Dat maakt het makkelijker om keuzes te maken. " (vermogensbeheerder)

"René heeft er in bijgedragen door de verschillende opties qua werk met mij te bespreken. En uit te zoeken waar ik nog verder in kan doorgroeien." (catering medewerker)

"In de waan van de dag sta je onvoldoende stil bij wat er nodig is om je (vitaal en duurzaam) te blijven ontwikkelen! Door het ontwikkeltraject ontstaan er nieuwe perspectieven."
(directiesecretaresse)

"Ik kan het iedereen aanbevelen. Je wordt weer even teruggeworpen op jezelf en laat je nadenken over je mogelijkheden."
(beleidsmedewerker)

Werkvelden

 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
 • Particuliere markt
[]