1. Home
 2. > Beroepsregister
 3. > Reina Janssen
 1. FAQ
 2. contact
 3. inloggen
Noloc Erkend Loopbaanprofessional (tot 29-02-2020) Reina Janssen Janssen Coaching

Mijn motto is: Niemand zegt dat het makkelijk is.

Ik heb verschillende banen in loondienst gedaan, ben Personeel & Arbeid gaan studeren naast mijn fulltime baan en besloot in 2006 ontslag te nemen om voor mezelf te beginnen. Na een periode van werken als P&O-interimmer, leg ik mij nu volledig toe op loopbaancoaching. In dit vak vind ik mijn bestemming.

Naarmate ik mezelf beter leer kennen en waarderen, raakt ook mijn werkleven steeds nauwer afgestemd op wat bij mij past, bij wie ik ben. Dat klinkt eenvoudig, maar is het niet. Ik kom er achter dat werken in verbinding met mezelf, ook gewoon blijvend hard werken is!

En wat voor mij geldt, geldt voor meer mensen. Als je je blijvend wilt ontwikkelen, jezelf en je werk steeds weer op een hoger plan en meer met elkaar in verbinding wilt brengen, dan is dat geen gemakkelijke weg. En loslaten hoort daar onherroepelijk bij. Ik heb verschillende keren besloten los te laten en weet dus uit ervaring: loslaten vraagt héél veel moed. Maar oh, wat levert het veel op!

Inmiddels durf ik mezelf moedig te noemen. En ik gebruik deze moed om anderen aan te moedigen dezelfde stap te zetten, namelijk de stap waarmee je trouw blijft aan jezelf en desnoods loslaat. En niemand zegt dat dit makkelijk is. Maar dat wil niet zeggen dat je het niet moet doen. Want op deze manier neem je verantwoordelijkheid voor je eigen leven, word jij uitgangspunt in de dingen die je doet en draagt je werk steeds meer bij aan een leven, dat je als zingevend ervaart.

Ik voel hoe geweldig dit is en wil nu mijn ervaring en inzichten heel graag ten dienste stellen aan jou, zodat jij dezelfde stappen durft te zetten. Dat raakt me, geeft me voldoening en brengt me iedere dag nog dichter bij mezelf.

Download mijn gratis E-book: 7 tips naar gelukkig werken van mijn website janssencoaching.nl. Neem contact op via 06-10743340 Ik help je graag!

Op 13 januari 2017 heb ik mijn boek Spring! Naar werken in verbinding met jezelf, uitgebracht. Bekijk de bookchat (op Managementboek, YouTube of mijn website) om te horen waar mijn boek over gaat.

Kenmerken

Werkvelden:
 • Overheidsorganisatie
 • Maatschappelijke organisatie
 • Particuliere markt
 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
Specialisaties:
 • Loopbaan coaching
 • Outplacement
 • Training op loopbaangebied
 • Loopbaan counselling
 • Begeleiding groepen
 • Competentiecoaching
Dienstverband of ZZP:
Zzp'er / Ondernemer

Contact

Adres:
Speenkruid 18, 3892 AC, ZEEWOLDE, NL (privé)
Email:
info@janssencoaching.nl
Functie:
Zelfstandig ondernemer
privé:
+31 36 5402744
mobiel:
+31 6 10743340
Mobiel:
6 10743340
Website:
http://www.janssencoaching.nl

Downloads

Geen downloads.

Mijn bijeenkomsten