Paul Eykenduyn

Paul Eykenduyn

Zelfstandig ondernemer
Register Loopbaanprofessional
  • Loopbaan coaching
  • Training op loopbaangebied
  • Competentiecoaching
  • Begeleiding groepen
Profiel afbeelding

Contact

  • +31 6 13417163 (mobiel)

http://www.eykenduyncoaching.nl

Zwinglilaan 81
1216 MC, HILVERSUM, NL

Iedereen heeft Talent. Durf er naar te leven!

"Heb jij de moed, in je werk dat te gaan doen waar jouw hart ècht naar uit gaat?" Het is een vraag die voor veel mensen gewoon te groot is. "Maar wat moet ik dan?" en "Ik zou het wel graag willen, maar dat is niet voor mij weggelegd!" Het zijn antwoorden die ik als loopbaancoach al krijg sinds 2005.
Als je verlangen echter groot is èn je wilt de zoektocht - ook in jezelf - echt aangaan, dan zal het je lukken. Vaak niet in één keer, maar wel stap voor stap.

Als coach ben ik een ontregelaar; ik stel je vragen waar je op moet kauwen en die de kwartjes laten vallen. Ik houd van concretiseren, vraag je om je antwoorden zo te verwoorden, dat je er niet meer omheen kunt: "Dít wil ik, zo wil ik werken en dat heb ik er voor nodig! " Mijn wortels liggen in de marketing & sales, cliëntenservice en het ontwikkelen van opleidingen. Daarin gaat het om het daadwerkelijk 'verstaan' van de behoefte van de ander. Als cliënt ben je veilig bij mij: van de eerste ontmoeting tot het moment dat je aan de slag bent in je nieuwe baan! Weet je dat sommige cliënten het heerlijk vinden om zich periodiek weer eens te komen resetten: "Klopt mijn pad nog, wat zou de volgende stap kunnen zijn?" Het is een vertrouwensband die altijd blijft.
Mijn Post HBO opleidingen volgde ik bij Adviesbureau Hoogendijk (loopbaancoaching) en School voor Coaching. Aansluitend deed ik The Work van Byron Katie. Een 8-daagse reis over je belemmerende overtuigingen en hoe deze effectief op te ruimen.

Wat ik de laatste jaren opvallend vind: Veel cliënten komen op aanbeveling; 'stevige' mannen en vrouwen vanaf zo'n 35-40 jaar, mensen met gezonde nieuwsgierigheid naar hun mogelijkheden.
Meer info over mij lees je op www.eykenduyncoaching.nl
Meer lezen over mijn cursusprogramma? Bezoek dan www.talentwerkt.nl
Aangesloten bij Ontwikkeladvies 45+

Werkvelden

  • Overheidsorganisatie
  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Particuliere markt
  • Wetenschap

Lid van de volgende beroepsverenigingen

  • NVO2
[{"profilePictureUrl":"\/download\/cb\/?id=52cd4ab47ad1623204001b78","firstName":"Paul","lastName":"Eykenduyn","position":{"lat":52.2143958,"lng":5.13635},"url":"\/leden\/paul-eykenduyn\/?id=52cd4ab47ad1623204001b78","isCmiCertified":false,"isRegisteredCareerProfessional":true,"isRegisteredCareerProfessional2021":true,"isRegisteredJobCoach":false}]