Patrick Berghout

Patrick Berghout

directeur
 • Begeleiding groepen
 • Competentiecoaching
 • Jobcoaching op de werkvloer
 • Loopbaan coaching
 • Training op loopbaangebied
Profiel afbeelding

Contact

 • +31 6 14573614 (werk)

http://www.pb-coachingsolutions.nl

Arie Jongekrijgstraat 12
3274 NB, HEINENOORD, NL

PB maakt medewerkers, teams en organisaties succesvoller en gelukkiger

Wat fijn dat je even de moeite genomen hebt om op mijn profiel te kijken. Mijn naam is Patrick Berghout, eigenaar van PB Coaching Solutions. We helpen je graag verder met jouw uitdagingen.

2020 is een bijzonder raar jaar voor iedereen en dus ook voor jou! Iedereen heeft zo zijn persoonlijke-, zakelijke-, loopbaan-, en/of maatschappelijke uitdagingen, echter is deze periode wel heel bijzonder. Je zal dan ook met gemengde gevoelens op de afgelopen periode terugkijken en ook met wat twijfels naar de komende periode kijken. Het is voor veel mensen, om die reden, nu juist het moment om eens goed te reflecteren.

Sta jij ook op een kruispunt in je carriere, weet je niet zo goed wat je wil, durf je geen richting te kiezen, wat houd je tegen om te kiezen? Of zit je toch nog goed op je plek? Hoe zit het eigenlijk met jouw werkgeluk? Of wil je misschien jouw talenten, competenties en drijfveren nog beter leren kennen? Het kunnen natuurlijk ook andere belemmerende overtuigingen of uitdagingen zijn waardoor je nu vast loopt. Tijdens het loopbaan en/of lifecoach traject gaan we hiermee aan de slag. Hiernaast bieden we ook teamontwikkel- en werkgeluk trajecten aan.

Op een ontspannen manier werken we samen aan jouw coachdoel, zodat je voor jezelf weer de juiste koers kunt bepalen. Na het traject weet je beter wat je wilt en zal je weer de juiste mindset, innerlijke rust, focus, plezier en geluk ervaren. Misschien is het wel juist nu de tijd om het e.e.a. te veranderen voor jezelf.

1. Wil je ook een gratis loopbaantraject volgen ter waarde van 700,- euro? Pak dan nu je kans en vraag aan. Let wel de subsidie aanvraag dient voor eind 2020 ingediend te worden. Zorg dat je er op tijd bij bent, alvorens de subsidie pot leeg is.
2. Wil je meer weten over de Slim MKB subsidie regeling? MKB bedrijven kunnen een subsidie aanvragen voor Leren & Ontwikkelen tot 25.000 euro per bedrijf.
3. Je kunt ook een gratis sparringssessie of klik gesprek aanvragen via onze website www.pb-coachingsolutions.nl. Kijk hier ook voor ons diensten aanbod.
4. Vind je het leuk om ons online magazine te lezen? Vraag hem aan via de website.

Vertrouwende je voldoende te hebben geinformeerd. Voor vragen kun je mij altijd even bellen.

Met vriendelijke groet,

Patrick Berghout
PB Coaching Solutions
www.pb-coachingsolutions.nl
06-14573614

Werkvelden

 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
 • Overheidsorganisatie
 • Particuliere markt
 • Maatschappelijke organisatie

Lid van de volgende beroepsverenigingen

 • NOBCO
[]