Naomi Barnouw-Lindner

Naomi Barnouw-Lindner

Naomi Barnouw Coaching | Training | Bewustwording
Register Loopbaanprofessional
 • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
 • Begeleiding groepen
 • Loopbaan coaching
 • Loopbaan counselling
 • Outplacement
 • Re-integratie eerste spoor
 • Training op loopbaangebied
 • Anders
 • Competentiecoaching
 • Re-integratie tweede spoor
 • Toeleiding tweede spoor

Contact

 • +31 6 41524289 (werk)
 • +31 6 41524289 (privé)
 • +31 6 41524289 (mobiel)

http://www.naomibarnouw.nl

Frits Slompstraat 13
2264DW, DEN HAAG, NL

Wees zelf de regisseur van je loopbaan!

“Ik geloof in ieders unieke talenten en de mogelijkheden om ieder moment van je leven te groeien!”

Ik ben Naomi, moeder van drie prachtige kinderen, een verbinder, met grote interesse in persoonlijke ontwikkeling, gefascineerd door het leven, de levensloop van mensen en iemand die openstaat voor de mogelijkheden die het leven te bieden heeft.

Graag begeleid ik je bij het inrichten van je (werkende) leven met de nadruk op het volgen van je hart. Als coach ondersteun ik mensen in het verkrijgen van zelfinzicht en helderheid bij de thema’s die spelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en loopbaanvraagstukken. Ik ben verheugd als ik mensen in beweging zie komen, wanneer ze met vertrouwen en energie weer de regie nemen over hun loopbaan en levensloop.

Als coach kan ik je begeleiden bij loopbaan en levensloopvraagstukken, het nemen van nieuwe of andere stappen in je loopbaan, vraagstukken op het gebied van persoonlijk leiderschap, talentmanagement of wanneer je vastloopt in je huidige werk.

Sinds 2012 ben ik met veel plezier actief in dit mooie vak. Ik heb mij ontwikkeld als coach dankzij onder andere:

- Systemisch Coachen – Ingrid Dykstra
- Simone van den Heuvel – Energetisch Therapeut
- Voice Dialogue – Instituut voor Transformatie Psychologie (ITP)
- TMA Talenten Analyse – TMA Method
- HBO studies Human Resources Management & Communicatie – Haagse Hogeschool
- De vele mensen die de afgelopen jaren in mijn coachpraktijk zijn geweest
- Mijn eerdere werkervaring in recruitment en HRM functies binnen het bedrijfsleven
- Mijn eigen levenservaring (en -lessen), intuïtie, open houding en nieuwsgierigheid
- Andere inspiratiebronnen: het Sjamanisme, de natuur, beoefening van meditatie, energiewerk en natuurlijk mijn kinderen

Wil je meer informatie over mijn volledige opleidingsachtergrond en werkervaring? Kijk op mijn website, hier tref je ook mijn Curriculum Vitae.

“Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken”– Confucius

Het is fijn werk te doen waar je blij van wordt en wat aansluit bij jouw persoonlijke ambitie. Werk heeft een grote invloed op ons welzijn en het is dan ook belangrijk werk te doen waar je energie van krijgt.

Toch zie ik regelmatig mensen ‘worstelen’ met hun loopbaan, ze zijn niet blij met hun werk of krijgen er geen energie (meer) van. Mensen die eigenlijk anders zouden willen, maar even niet weten welke stappen te zetten. Talenten en ambities verdwijnen dan vaak uit zicht, mogelijkheden en kansen worden vaak niet meer gezien. Terwijl ik juist geloof in ieders talenten en de mogelijkheden die het meebrengt als deze talenten ook daadwerkelijk tot bloei komen in het (werkende) leven. Er is zoveel mogelijk!

Het is belangrijk om in je loopbaan te blijven investeren, maar ook regelmatig stil te staan bij hoe je jouw leven wilt inrichten, wat je ambitie is en welke carrièrestappen hierbij aansluiten. Je kunt er zo zelf voor zorgen dat je loopbaan in de richting verloopt waar jij je prettig bij voelt.

Mijn jarenlange ervaring als recruiter aan ‘de andere kant van de tafel’ is een groot voordeel op het moment dat ik werk net loopbaanvraagstukken. Uiteraard deel ik ook mijn kennis met betrekking tot arbeidsmarktbenadering en de selectietechnieken van deze tijd met je.

Ik zie in mijn coachpraktijk regelmatig dat mensen een loopbaan vraagstuk als ingang hebben. Vaak worden daarnaast in de coachsessies ook onderliggende diepere thema’s aangeraakt. Coaching is bij mij altijd maatwerk, aangepast aan jouw persoonlijke vraagstuk, waarbij je (naast het verkrijgen van inzichten) ook leert in actie te komen om verandering teweeg te brengen en je doel te bereiken. Ik vind het belangrijk dat mijn coachees naast het verkrijgen van waardevolle inzichten, ook tools mee krijgen om de inzichten daadwerkelijk te integreren in de praktijk.

Ik beschik over een fijne praktijkruimte in het centrum van Den Haag, maar ik ben ook inzetbaar op locatie bij mijn klanten. Ook kunnen er coachsessies buiten plaatsvinden, bijvoorbeeld al wandelend in het Haagse bos. Uiteraard is het ook mogelijk de coachsessie online (via Zoom ) te laten plaatsvinden.

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Wees welkom voor een persoonlijk kennismakingsgesprek (vrijblijvend en kosteloos).

Werkvelden

 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
 • Particuliere markt
 • Overheidsorganisatie
 • Maatschappelijke organisatie
[{"profilePictureUrl":"\/download\/cb\/?id=52cd4b697ad1623204002d8c","firstName":"Naomi","lastName":"Barnouw-Lindner","position":{"lat":52.0837071,"lng":4.3925082},"url":"\/leden\/naomi-barnouwlindner\/?id=52cd4b697ad1623204002d8c","isCmiCertified":false,"isRegisteredCareerProfessional":true,"isRegisteredCareerProfessional2021":true,"isRegisteredJobCoach":false}]