1. Home
 2. > Beroepsregister
 3. > Marleen Doodkorte
 1. FAQ
 2. contact
 3. inloggen
Noloc Erkend Loopbaanprofessional (tot 29-02-2020) Marleen Doodkorte Profunda Loopbaancoaching

Tijd voor je eigen toekomst

Persoonlijke coach met werk en carrière als vertrekpunt. In bezit van Noloc-certificering en Keurmerk Blik op Werk voor de re-integratiebranche, met een tevredenheidsscore 8,7 en aangesloten bij de Stichting Burn-out & Stress.

Begeleiding van mensen met velerlei achtergrond in een loopbaancoachings-, re-integratie- (UWV-Werkfit maken en Naar Werk) of outplacementtraject.

Specialismen:
HBO-ers/Academici/Stress- en Burnoutproblematiek/Empowerment/Persoonlijke effectiviteit/Loopbaan-, levens- en arbeidsmarktvragen/Sollicitatiebegeleiding
Kracht:
Mijn kracht ligt in de combinatie van levenservaring, mensenkennis, kennis van de arbeidsmarkt en inzicht in organisaties.
Aanpak:
Mijn aanpak is persoonlijk, empathisch, inspirerend, maar ook praktisch, grondig, resultaatgericht en regelmatig confronterend.

Meer inhoudelijk:
Mijn trajecten - in zijn algemeenheid - worden gekenmerkt door een combinatie van verdiepend onderzoek (zelfanalyse, loopbaanonderzoek) versterken van zelfbeeld, kwaliteiten en kracht, het aanreiken van praktische handvatten (bijvoorbeeld leren structureren van werk en leven/timemanagement, maar ook basale zaken als budgetteren) en het gezamenlijk naar een doel toe werken (persoonlijke en digitale presentatie, arbeidsmarktoriëntatie en begeleiden bij alle sollicitatie- en netwerkactiviteiten t/m redigeren van brieven, sollicitatiekleding en salarisonderhandelingen).
De ene keer ligt het accent meer op zelfanalyse en de ‘grote levensvragen’, de andere keer meer of louter op praktische, concrete zaken.
Werk is altijd het vertrek- en eindpunt, empowerment vormt de rode draad.

Ik sta bekend als een stevige en sensitieve gesprekspartner
door gedegen vak- en mensenkennis in combinatie met inzicht in organisaties en brede levenservaring (reorganisaties, ziekte & verlies).

Kenmerken

Werkvelden:
 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
 • Overheidsorganisatie
 • Wetenschap
 • Maatschappelijke organisatie
Specialisaties:
 • Keuzeadvies (beroeps- en studie-)
 • Loopbaan coaching
 • Outplacement
 • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
 • Competentiecoaching
 • Loopbaan counselling
 • Re-integratie eerste spoor
Dienstverband of ZZP:
Zzp'er / Ondernemer
Aantal medewerkers:
1
Enthousiast en betrokken, met diepgang, maar ook praktisch en resultaatgericht:
Loopbaancoach/-adviseur gespecialiseerd in een persoonlijke, grondige en doelgerichte aanpak van loopbaanvraagstukken in allerlei vorm: van kortdurende sollicitatietrainingen tot uitgebreide re-integratie- en outplacementtrajecten.
Stichting Burnout & Stress:
Een inspirerende en voedende netwerkorganisatie voor mijn werk als (Anti-)stresscoach

Contact

Adres:
Lumeijstraat 3huis, 1056 VS, AMSTERDAM, NL (privé)
Email:
marleen@profunda.nl
Functie:
Eigenaar
Tel. werk:
+31 020 4120666
Mobiel:
+31 2 04120666
Website:
http://www.profunda.nl