1. Home
 2. > Beroepsregister
 3. > Marjan Bakker
 1. FAQ
 2. contact
 3. inloggen
Noloc Erkend Loopbaanprofessional (tot 20-06-2021) Marjan Bakker 1969

Marjan Bakker

De wereld is mooi. Mensen zijn mooi.

Als we het lef hebben om te ontdekken wie we zijn, zijn we in staat contact te maken met de wereld om ons heen. Dan ontstaat er groei. Dan gaan we bloeien. En komen onze kleuren tot leven.

Ik help je om te ontdekken wie je werkelijk kan zijn. Zodat je kunt groeien en bloeien. Dat doe ik op mijn manier: oprecht, betrokken en gedreven om je zelf tot inzicht te laten komen. In mijn aanpak help ik om patronen bloot te leggen in je denken en doen en door te raken met respect. Deze reflectie op je eigen handelen daagt je uit en maakt ruimte om nieuwe oplossingsrichtingen te onderzoeken.

Ik coach en train je om arbeidsmarktfit te worden en zelfstandig nieuw werk te verwerven. Als ik jou begeleidt weet je wat jouw kwaliteiten zijn en heb je een reëel zelfbeeld. Ook krijg je zicht op welke taken en werkzaamheden passen bij je persoonlijkheid en adviseer ik je welke aanvullende vaardigheden of scholing daarbij nodig is. Bij het aanleren van sollicitatie- en netwerkvaardigheden train ik je in het laten stromen van energie en proactief zijn. Verder geef ik je mijn kennis over de huidige arbeidsmarkt, zoals het gebruik van LinkedIn en Twitter, en verbind ik je aan haar netwerk. Uiteraard beschik je over een CV anno 2018 en een aansprekend LinkedIn-profiel.

Kenmerken

Werkvelden:
 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
Specialisaties:
 • Competentiecoaching
 • Loopbaan coaching
 • Outplacement
 • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
 • Begeleiding groepen
 • Training op loopbaangebied
Lid van de volgende beroepsverenigingen:
 • Overig
Dienstverband of ZZP:
Zzp'er / Ondernemer
Oprecht:
Betrokken en gedreven

Contact

Adres:
Eems 17, 1423CP, UITHOORN, NL (privé)
Email:
marjan@bakkersadvies.com
Functie:
Coach en organisatieadviseur
werk:
+31 6 12568469
Website:
http://www.bakkersadvies.com

Downloads

Geen downloads.

Mijn bijeenkomsten