Mariska Karcher

Mariska Karcher

Eigenaar
Noloc Erkend Loopbaanprofessional
  • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
  • Begeleiding groepen
  • Loopbaan coaching
  • Outplacement
  • Toeleiding outplacement
  • Training op loopbaangebied
Profiel afbeelding

Contact

  • +31 6 18080159 (mobiel)

http://www.effectivetalentmanagement.nl

Rembrandtlaan 2
2251 GZ, VOORSCHOTEN, NL

Iedereen heeft talent!

Ik vind dat iedereen plezier in zijn werk verdient. Iedere werknemer is een goede loopbaan waard. Daarom begeleiden wij als onafhankelijk adviesbureau werknemers, werkgevers en particulieren op het gebied van coaching, talent ontwikkeling & duurzaam inzetbaarheid. Vanzelfsprekend leveren wij altijd maatwerk, want iedereen is anders, net zoals iedere onderneming.

Succes in je werk is onmogelijk zonder plezier in je werk.

Ik geloof dat er voor iedereen een werkplek is waar hij of zij het beste tot zijn recht komt. Iedereen heeft recht op een baan, waarin je al je natuurlijke krachten en kwaliteiten kan aanwenden om een succesvolle carrière te hebben. Succesvol betekent niet per definitie een hoge status op de maatschappelijke ladder, maar met name dat je elke dag met plezier naar je werk gaat en dat je na een dag werken nog voldoende energie over hebt om andere zaken op te pakken.

Schenk je energie aan wat je wel kunt veranderen, in plaats van haar te verspillen aan wat je niet kunt veranderen.

Wanneer je als bedrijf naar de positieve krachten van je medewerkers kunt kijken en deze zodanig kunt inzetten, dan zul je zien dat zich dat uiteindelijk terug betaalt.

Eerst zaaien, dan oogsten.

Ik ben er dan ook van overtuigd dat elk bedrijf bewust aandacht voor zijn medewerkers moet hebben. Want een tevreden werknemer betekent een betere inzet en dat vertaalt zich weer door in een tevreden klant. Wat uiteindelijk resulteert een florerend bedrijf.

Ik denk graag mee over wat jij, jouw team of organisatie nodig heeft om verder te ontwikkelen. Afspraak maken?

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)

Lid van de volgende beroepsverenigingen

  • NVP

Fotogallerij

[{"profilePictureUrl":"\/download\/cb\/?id=52cd4b677ad1623204002d54","firstName":"Mariska","lastName":"Karcher","position":{"lat":52.122760412452,"lng":4.4551438084354},"url":"\/leden\/mariska-karcher\/?id=52cd4b677ad1623204002d54","isCmiCertified":false,"isRegisteredCareerProfessional":true,"isRegisteredJobCoach":false}]