Margreta Barten

Margreta Barten

Loopbaancoach
Register Loopbaanprofessional
 • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
 • Externe jobcoach
 • Jobcoaching op de werkvloer
 • Keuzeadvies (beroeps- en studie-)
 • Loopbaan coaching
 • Loopbaan counselling
 • Outplacement
 • Training op loopbaangebied
Profiel afbeelding

Contact

 • +31 6 29238337 (mobiel)

http://www.bartencoaching.nl

Kamperstraat 17
8011 LJ, ZWOLLE, NL

Ik geloof dat je komt waar je wilt komen als je weet waar je naartoe wilt.

Mijn drijfveer
Je hart volgen, werk doen wat je leuk vindt en het beste uit jezelf halen. Het klinkt zo simpel. Zo logisch. Diep van binnen willen we dit allemaal.
Helaas zie ik nog te vaak dat mensen dit niet voor elkaar krijgen. Dat ze worden tegengehouden hun dromen na te jagen en het beste in zichzelf naar boven te halen.
Dit raakt werkgevers en werknemers. De juiste persoon op de juiste plaats. Daar ga ik voor. Dat is in het belang van iedereen.

Mijn overtuiging
Ik geloof dat je komt waar je wilt komen als je weet waar je naartoe wilt. Begin with the end in mind. Daarmee komt alles bij elkaar.
Ieder mens is uniek en verdient het vanuit zelfvertrouwen te handelen. Vertrouwen in jezelf, als mens en als professional of werkgever. Maar ook vertrouwen in de toekomst.

Mijn aanpak
Ik help mensen weer de regie over hun leven te durven nemen. Van professor tot monteur en van CEO tot schoonmaker. Iedereen heeft wel eens een duwtje in de rug nodig. Dat is waar ik kom kijken. Desnoods geef ik een flinke zet. Het gaat mij erom dat jij weer in actie komt. Dat je weer het lef krijgt om keuzes te durven maken en stappen te zetten.
De weg hier naartoe is spannend én leuk. Je gaat belemmeringen zien en uitdagingen tegenkomen. Als die stip op de horizon eenmaal in beeld komt, ga je een ongekende energie voelen om het beste uit jezelf of jouw organisatie te willen halen. Dat gun ik iedereen.

De basis zit in de juiste aandacht. Luisteren en het gevoel geven dat je er écht voor de ander bent. Maar ik doe dit wel vanuit een stuk nuchterheid en humor. Geen geitenwollensokken sessies met wierook, maar concrete stappen in een ontspannen sfeer. En hierbij stel ik mijzelf ook kwetsbaar op, want gelijkwaardigheid vind ik belangrijk.

Mijn diensten
Ik zorg ervoor dat mensen die vastlopen of dreigen vast te lopen weer in hun kracht komen te staan en de regie durven te nemen over hun eigen loopbaan. Ik doe dit via een aantal diensten:

• Loopbaancoaching met Persoonlijk Leiderschap. Bewust gecombineerd. Want de vraag waar je naartoe wil is net zo relevant als de vraag wat jou op dit moment belemmert. Je moet eerst weer durven. Je zelfinzicht vergroten. Zicht krijgen op wie je bent, waar jij goed in bent en wat jij belangrijk vindt in je werk én leven. Als je weet wat je drijft en wat je wilt ben je in staat bewust richting te geven aan jouw loopbaan. Je gaat je focussen op datgene wat echt belangrijk voor je is. Passende vervolgkeuzes maken wordt makkelijker.

• NL Leert Door. Ook voor een kosteloos ontwikkeladvies kun je bij mij terecht. We brengen in kaart waar jij goed in bent, wat jij belangrijk vindt en wat je wilt. Middels een arbeidsmarktscan krijg je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt en we maken een ontwikkelplan. Ik combineer hierbij de verplichte arbeidsmarktscan met ervaringsgerichte coachsessies. Want tests alleen zeggen mij niet zo veel. Uiteraard geef ik je tips bij het zoeken naar eventuele scholing of solliciteren naar ander werk.

• Personal coaching. De ideale sparringpartner voor managers en leidinggevenden. We zoomen in op alles wat jou bezighoudt. Wat heb je nodig? Wat houdt je tegen? Hoe komt dit terug in jouw handelen? Jouw thema’s en situaties staan centraal. We analyseren en reflecteren. Zo krijg je de juiste handvatten waar je direct mee aan slag kan.

• Outplacement. Ook als de urgentie hoger is, help ik. Want je baan verliezen is heftig. Die eerste schok vangen we samen op, om daarna door te pakken. We werken aan je zelfvertrouwen, je leert hoe je jezelf kan onderscheiden op de arbeidsmarkt en ik help je bij het solliciteren. Het doel is duidelijk. Die nieuwe baan.

• Workshops en trainingen. Voor groepen zoals teams of afdelingen verzorg ik workshops en trainingen omtrent persoonlijke leiderschap, duurzame inzetbaarheid en samenwerking. Hiermee richt ik mij op het ontwikkelen van individuen én organisaties.

Mijn methode
Ik werk vanuit een concrete methodiek: Het CVinSpe™ programma. Dit programma bestaat uit 8 modules en resulteert in een lange termijn plan, weergegeven in een persoonlijk CVinSpe™. Ook wel levensmissie genoemd. Het CVinSpe™ is de opvolger van het gewone curriculum vitae, waarin jouw toekomstige levensloop in beeld wordt gebracht. Het stelt je in staat gedurende jouw verdere leven bewuster keuzes te maken, doordat er gefocust wordt op een zelf uitgedacht einddoel. Dit einddoel wordt gebaseerd op jouw persoonlijke waarden en idealen, wensen en unieke kwaliteiten. Het CVinSpe™ kan leiden tot interessante gesprekken met jouw (toekomstige) werkgever over jouw ambities en over jouw inzetbaarheid nu én op lange termijn.

Elke sessie wordt voorzien van een concrete rapportage. In jouw persoonlijke online omgeving bereid je de sessies voor en werk je de sessies uit, waardoor inzichten beter beklijven en resultaten bewaard blijven.

Kijk voor meer informatie op mijn website www.bartencoaching.nl

Werkvelden

 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
 • Maatschappelijke organisatie
 • Particuliere markt

Fotogalerij

Overige media

[{"profilePictureUrl":"\/download\/cb\/?id=580e3b73fa009500cb96ec82","firstName":"Margreta","lastName":"Barten","position":{"lat":52.51135069999999,"lng":6.089698299999999},"url":"\/leden\/margreta-barten\/?id=580e3b73fa009500cb96ec82","isCmiCertified":false,"isRegisteredCareerProfessional":true,"isRegisteredCareerProfessional2021":true,"isRegisteredJobCoach":false}]