Loes Reus

Loes Reus

Eigenaar
Register Loopbaanprofessional
Noloc Register Jobcoach
  • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
  • Externe jobcoach
  • Jobcoaching op de werkvloer
  • Jobhunting
  • Loopbaan coaching
  • Re-integratie tweede spoor
  • Assessments

Contact

http://www.loesreus.nl

Belmolendijk 41
1693dh, WERVERSHOOF, NL

Het verstand is een fantastisch instrument, de storende werking begint pas als je er jezelf in zoekt.

Hey!

Leuk dat je mijn Noloc profiel hebt gevonden.

Sinds 2015 ben ik werkzaam als re-integratie- en jobcoach en gaandeweg heb ik mij ook ontwikkeld richting loopbaanadviseur.
Ik heb Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gestudeerd aan Hogeschool InHolland, gevolgd door een specialiserende bijscholing richting professionele loopbaancoaching.

Sinds april 2019 ben ik van loondienst overgestapt naar zelfstandig professional in dit vakgebied, in samenwerking met meerdere opdrachtgevers.
Daarnaast school ik mij momenteel richting orthomoleculair therapeut: een uit de hand gegroeide hobby waarbij ik ook de meerwaarde zie om mensen beter te kunnen helpen met hun loopbaanvraag - zeker als er sprake is van een (nog) aanwezig ziektebeeld.

In zowel mijn loopbaangerelateerde opdrachten als de opdrachten in mijn bedrijf spelen de vragen: wie ben ik(of 'wie wil ik zijn'), wat kan ik, wat wil ik(of: 'waar wil ik aan bijdragen'). Ik vind het prettig hierbij naar het hele plaatje te kijken, voor de holistische benadering te kiezen. Je kan nog zoveel mentale trainingen volgen, als er lichamelijk iets dwarsboomt wordt dat heel hard trekken.
Andersom net zo: als je psychische klachten niet aanpakt, zal je lichaam ook signalen blijven geven.

Mijn stijl kenmerkt zich als persoonlijk, open minded en laagdrempelig. Ik oordeel niet snel maar confronteer mijn coachee wel met wat mij opvalt en spiegel graag. Maar wel vanuit een basis van vertrouwen en verbinding: we bewandelen samen de weg naar het antwoord op jouw hulpvraag.

Wellicht tot ziens?

Hartelijke groet,

Loes

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Maatschappelijke organisatie

Fotogalerij

[{"profilePictureUrl":"\/download\/cb\/?id=5c9e1e5058c483010c87970e","firstName":"Loes","lastName":"Reus","position":{"lat":52.7338998,"lng":5.1588137},"url":"\/leden\/loes-reus\/?id=5c9e1e5058c483010c87970e","isCmiCertified":false,"isRegisteredCareerProfessional":true,"isRegisteredCareerProfessional2021":true,"isRegisteredJobCoach":true}]