Judith Knobbout - Gerdessen

Judith Knobbout - Gerdessen

Zelfstandig ondernemer
Register Loopbaanprofessional
  • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
  • Keuzeadvies (beroeps- en studie-)
  • Loopbaan coaching
  • Outplacement
  • Re-integratie eerste spoor
  • Re-integratie tweede spoor
Profiel afbeelding

Contact

  • +31 6 23959411 (werk)
  • +31 6 239594111 (mobiel)

http://www.keuzesprong.nl

Leidseveer 2
3511SB, UTRECHT, NL

Als je aarzelt groeit je angst, als je waagt groeit je moed.

Als studiekeuze- en loopbaancoach bied ik ondersteuning aan studenten en (jong)volwassenen die grondig en persoonlijk een passende studie of volgende stap in hun loopbaan willen kiezen. Dit doe ik op een positieve, talentgerichte en praktische manier, zodat ieder op een andere manier bij hetzelfde doel komt: Weten wie je bent en wat bij je past.
De coaching kan plaatsvinden te Utrecht, Tiel, Ede en Velp (bij Arnhem) of Online. Ook ben ik een van de coaches die jou kan begeleiden via het Ontwikkeladvies (zie het filmpje).

Over mij
Vroeger was ik een verlegen en bescheiden meid die het iedereen naar de zin wilde maken. Door veel vallen en opstaan ben ik ervaringsdeskundige geworden in leren kiezen voor wat belangrijk is en bij mij past. Soms lastige keuzes, maar wel nodig. Al ruim 9 jaar begeleid ik met veel plezier anderen daarin rondom studiekeuze, loopbaan, zelfvertrouwen en veerkracht. Verder ben ik 32 jaar, sindskort woonachtig in het natuurrijke Ede en wandel ik erg graag in de bossen met mijn 2 honden en man.

Werkwijze
Wanneer concreet is waar jij voor komt en wat je nodig hebt, gaan we aan de slag. Er worden opdrachten, testen en je omgeving ingezet als tools om tot inzichten te komen over jouw karakter, gedrag, interesses en drijfveren. Daarbij gaan we ook in op de beren op de weg die jou tegenhouden. Net wat nodig is, dat zetten we in. De coaching is in een gespreksruimte of in de natuur, net wat bij jou aansluit. Want dat is wat ik doe: bij jou aansluiten, zodat we tot antwoorden en acties komen.

Onderscheidend vermogen
De pragmatische, laagdrempelige en open manier van begeleiden kenmerkt mij, omdat ik ook precies zo ben. Een klik hebben is erg belangrijk en als ik deze niet ervaar, geef ik dat aan. Samen gaan we aan de slag met jouw vraagstuk en jij blijft altijd aan het stuur. Ik zal doorvragen, spiegelen, confronteren en complimenteren waar nodig. Zowel aansluiten als je buiten je comfort zone halen. Met als doel dat je zelfredzamer wordt en zelf weer verder kan met de verkregen inzichten en tools.

Werkvelden

  • Particuliere markt

Fotogalerij

Overige media

[{"profilePictureUrl":"\/download\/cb\/?id=52cd4b297ad1623204002735","firstName":"Judith","lastName":"Knobbout - Gerdessen","position":{"lat":52.0928524,"lng":5.108229},"url":"\/leden\/judith-knobbout--gerdessen\/?id=52cd4b297ad1623204002735","isCmiCertified":false,"isRegisteredCareerProfessional":true,"isRegisteredCareerProfessional2021":true,"isRegisteredJobCoach":false}]