Jelke Glaser

Jelke Glaser

Coach
Noloc Erkend Loopbaanprofessional
  • Assessments
  • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
  • Begeleiding groepen
  • Competentiecoaching
  • Externe jobcoach
  • Loopbaan coaching
Profiel afbeelding

Contact

  • +31 6 26126637 (werk)

http://www.considerabel.nl

Schepen Bierwischstraat 5-7
6831HZ, ARNHEM, NL

Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het te ontdekken in zichzelf

Jelke Glaser (1979) is een vrouw vol ideeën, mogelijkheden en fantasie. Ze is getrouwd en heeft twee zonen. Ze werk als coach, trainingsontwikkelaar en tekstschrijver. Naast de voorliefde voor het geschreven woord zoals boeken, brieven en blogs, vindt ze het fascinerend hoe (nieuw geleerde) dingen zo goed mogelijke opvallen en/of blijven hangen. Met inspiratie, creativiteit en vooral authenticiteit helpt ze je hoe jij op kunt vallen door jezelf te zijn.

Considerabel is een loopbaan- & coachpraktijk voor (snelle) denkers & gevoelige mensen.
Vragen over je loopbaan beantwoord je niet alleen met je verstand (want dat heb je waarschijnlijk al heel vaak gedaan), we onderzoeken ook de wensen van je hart en de invloed op je lichaam. Dat betekent dat we kijken naar interesses, competenties, wensen, passie & fysieke mogelijkheden. Zoek je balans tussen verstand, hart en fysiek? Dan is een coachingstraject bij Considerabel perfect voor jou!

Rationele vragen: wat zou je doen als je al het geld van de wereld had? Wat zou je doen als je geen gezin had? Wat zou je doen als je weer 18 was met alle kennis die je nu hebt?
Hartvragen: waar ga je van lachen? Waar wordt je boos van? Waar voel je liefde voor?
Lichaamsgerichte vragen: wat gebeurt er met je als je plezier hebt? Waar voel jij spanning? Hoe merk jij aan jezelf dat je op de juiste weg bent?

Meer en meer verbaas ik me over de tijd waarin we leven. Een tijd waarin het verstand de boventoon voert. We vinden overal wat van en worden geraakt door wat we denken. We identificeren onszelf met ons verstand. Een stroom van gedachten is dagelijks aanwezig in ons hoofd. Je kunt dat niet uitzetten. Maar wat dan wel?

In mijn coachpraktijk oefen ik samen met jou in het omgaan met de onbalans tussen denken, voelen en ervaren. Zo leer je bijvoorbeeld om te gaan met je gedachten, of jouw gedachten bewust even niet te horen. Dit doe ik door te visualiseren, samen te ervaren, praktische oefeningen te doen en altijd te observeren en wat ik zie terug te geven. Ik kan me goed verplaatsen in jouw wereldbeeld en gebruik dit als basis van het verandertraject. Dat betekent dat je niet verandert op mijn manier, maar op jouw manier. Jij bent je eigen bron van kennis en wijsheid.

Ben je hoogbegaafd? Ook dan ben je op je plek bij Considerabel. Hoogbegaafdheid is, met al zijn kenmerken en de bijbehorende valkuilen, echt een specialisme. Veel hoogbegaafden worden bij een psycholoog of coach die niet bekend is met de kenmerken van hoogbegaafdheid, met een kluitje in het riet gestuurd: 'leer er maar mee leven of met jou is niets aan de hand, jij weet heel goed hoe het moet of wat denk jij goed na over dingen zeg, misschien moet je wat minder nadenken!'

Ik help je met je coachvraag en je gaat echt stappen maken!

Ik bied ook online coaching aan, waarbij je inzichten gaat verwerven door te schrijven. Een krachtig middel waarmee je in korte tijd afdaalt naar de kern van het vraagstuk. Randzaken worden daarbij achterwege gelaten. De methode is anders, maar de insteek niet.

Iedere verandering is een reis. Een reis waarbij het niet gaat om de bestemming, maar om de momenten onderweg.

Wat wil jij veranderen?

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Particuliere markt

Lid van de volgende beroepsverenigingen

  • NOBCO

Fotogalerij

[{"profilePictureUrl":"\/download\/cb\/?id=5cac385ce3945e010dbc791e","firstName":"Jelke","lastName":"Glaser","position":{"lat":51.9599197,"lng":5.8982455},"url":"\/leden\/jelke-glaser\/?id=5cac385ce3945e010dbc791e","isCmiCertified":false,"isRegisteredCareerProfessional":true,"isRegisteredJobCoach":false}]