1. Home
 2. > Beroepsregister
 3. > Iluska Adriaansens
 1. FAQ
 2. contact
 3. inloggen
Iluska Adriaansens Ilumnia

Iluska Adriaansens

Ilumnia is opgericht in 2012 door Iluska Adriaansens. Als coach en trainer beoog ik bij mijn cliënten werk- en privébalans te bewerkstelligen, door te onderzoeken wat hen motiveert maar ook wat hen tegenhoudt.
Ik help mijn cliënten vooral aan inzichten waarmee zij weer meer in beweging kunnen komen om zelf de regie over hun loopbaan en sollicitatietraject in handen te nemen. Door verborgen en onderbelichte krachten te (her)ontdekken, onderzoeken we samen wat van essentieel belang is voor jou. Hiermee komen mijn cliënten weer in hun natuurlijke kracht, ook als ze voor moeilijke keuzes komen te staan. Vanuit die hervonden kracht herkennen ze wat voor hen essentiële stappen zijn in hun werk en leven.

Kenmerken

Werkvelden:
 • Overheidsorganisatie
 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
Specialisaties:
 • Assessments
 • Keuzeadvies (beroeps- en studie-)
 • Loopbaan coaching
 • Loopbaan counselling
 • Training op loopbaangebied
 • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
 • Begeleiding groepen
 • Outplacement
 • Re-integratie eerste spoor
Dienstverband of ZZP:
Beide
Specifieke werkmethode:
Binnen mijn coachen en workshops richt ik me op wat jou beweegt of juist blokkeert. Dat doe ik door onderliggende (onbewuste) belemmeringen te benoemen en door respectvol te confronteren. Met reflecterende werkvormen die in beweging zetten, nieuwe inzichten brengen en je denkbeelden in een ruimer perspectief plaatsen. Zo krijg je meer bewustwording van jouw rode draad. Humor, onderlinge betrokkenheid, koffie of thee en samen werken of soms tijdens een wandeling, in een veilige en prettige sfeer, zijn daarbij erg belangrijk. Dat alles maakt het namelijk mogelijk te ontdekken welke mogelijkheden jij in jezelf ervaart maar nog niet tot volle potentie hebt laten komen. Zodat je stappen kunt zetten en dromen kunt gaan realiseren.
Aanpak Individueel traject:
Binnen minimaal 4 tot 6 bijeenkomsten zijn enorme veranderingen te realiseren. Vaak zijn zelfs vier of vijf sessies (een sessie duurt één a anderhalf uur) al voldoende om je succesvol op weg te helpen. Eerst starten we met een verkennend intake-gesprek. In het traject is ook een eindrapportage inbegrepen, evenals een werkmap, alle reflectie-oefeningen en de mogelijkheid mij tussentijds te raadplegen.
Workshops:
Een workshop, groepsbijeenkomst met een bepaald doel, is een uitermate effectieve manier om mensen tot nieuwe inzichten te laten komen. Mensen leren het beste door te doen. Juist het feit dat mensen in een workshop actief participeren in plaats van passief luisteren, verhoogt het (leer) effect significant. De workshop of een training is bij uitstek een plek om geïnspireerd te raken door de andere deelnemers. De veilige omgeving van een groepsbijeenkomst kan een uitermate sterke boost geven aan je eigen creativiteit. Workshops en trainingen bieden dan ook de gelegenheid om in creatieve werkvormen anders naar zaken te kijken of mee om te gaan. Dit, samen met de positieve energie die in een groep ontstaat, leidt tot een hoge ‘fun-factor’ bij de deelnemers. De workshops en trainingen van Ilumnia zijn dan ook gewoon leuk om aan deel te nemen! Afhankelijk van de doelstellingen ligt het optimale aantal deelnemers bij Ilumnia vaak tussen de 6 en 15. Er is dan nog steeds ruimte voor de persoonlijke inbreng (en toelichting) terwijl de groep groot genoeg is, is de kracht van de groepsdynamiek – of groepsenergie – optimaal te benutten.

Contact

Adres:
Rubenslaan 11, 1412 HM, NAARDEN, NL (werk)
Email:
welkom@ilumnia.nl
Functie:
Zelfstandig ondernemer
Mobiel:
+31 6 11003779
Website:
http://www.ilumnia.nl