1. Home
 2. > Beroepsregister
 3. > Iluska Adriaansens
 1. FAQ
 2. contact
 3. inloggen
Noloc Erkend Loopbaanprofessional (tot 04-05-2020) Iluska Adriaansens Feedback Consulting Naarden

Wensen zijn voorgevoelens van wat we daadwerkelijk in staat zijn te realiseren - Goethe

Mensen in beweging krijgen. Daar ligt mijn passie. Dat doe ik door een persoonlijke, positief confronterende aanpak met veel oog en oor voor ‘veiligheid en plezier’. Daar hoort spiegelen bij. Deelnemers ontvangen van mij feedback die de spijker op zijn kop slaat. Met behulp van creatieve en verbindende werkvormen reik ik praktische handreikingen aan en laat ik mijn deelnemers ervaren waar eventueel belemmerende overtuigingen en weerstand zitten. Het resultaat is dat ze met nog meer zelfvertrouwen stappen in hun professionele ontwikkeling kunnen zetten. Een aanpak die in beweging brengt. Mijn expertiseAls gecertificeerd Feedback trainer en coach werk ik aan het vergroten van persoonlijke en professionele effectiviteit. Bewustwording van effectief en ineffectief gedrag maakt dat professionals nog betere resultaten boeken en betere teamplayers worden.Ervaring in de zakelijke dienstverlening en gezondheidszorg met een warme belangstelling voor MKB, onderwijs en productieomgevingen. Wat anderen over mij zeggen: Met een warme, persoonlijke aanpak inspireert zij haar omgeving om in beweging te komen. Zij kan de persoonlijke talenten en kwaliteiten bij haar deelnemers vertalen naar praktische competenties en carrière kansen. Bij loopbaancoaching leg ik de nadruk op de zoektocht naar werk dat aansluit bij wie je van nature bent én waar de kansen liggen op de arbeidsmarkt. Ik begeleid (als NOLOC geregistreerd loopbaancoach) en adviseer professionals bij hun loopbaankeuzes, maar ook bij vrijwillige en verplichte mobiliteit. Die begeleiding bestaat uit loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. Hierbij weet ik vooral bij mijn deelnemers de brug te slaan tussen persoonlijke kwaliteiten en professionele competenties. Mijn achtergrond'Alles wat je aandacht geeft groeit'Als bedrijfskundige heb ik jarenlang gewerkt in de zakelijke dienstverlening als sales, marketing en productmanager. Daarna ben ik mij vooral gaan richten op recruitment, coaching en trainen. Sinds 2012 heb ik hier een definitieve keuze voor gemaakt en na een aantal jaren zelfstandig te hebben gewerkt heb ik mij met plezier aangesloten bij Feedback Training & Consulting. Nieuwsgierig, creatief, goed kunnen luisteren, samenvatten en doorvragen, sterk gericht op persoonlijke ontwikkeling, resultaatgericht en enthousiasmerend.

Kenmerken

Werkvelden:
 • Overheidsorganisatie
 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
 • Maatschappelijke organisatie
 • Particuliere markt
Specialisaties:
 • Assessments
 • Keuzeadvies (beroeps- en studie-)
 • Loopbaan coaching
 • Loopbaan counselling
 • Training op loopbaangebied
 • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
 • Begeleiding groepen
 • Outplacement
 • Strategisch loopbaanadvies opdrachtgevers m.b.t. de organisatie
 • Competentiecoaching
 • Anders
Dienstverband of ZZP:
Zzp'er / Ondernemer
Specifieke werkmethode:
Binnen mijn coachen en workshops richt ik me op wat jou beweegt of juist blokkeert. Dat doe ik door onderliggende (onbewuste) belemmeringen te benoemen en door respectvol te confronteren. Met reflecterende werkvormen die in beweging zetten, nieuwe inzichten brengen en je denkbeelden in een ruimer perspectief plaatsen. Zo krijg je meer bewustwording van jouw rode draad. Humor, onderlinge betrokkenheid, koffie of thee en samen werken of soms tijdens een wandeling, in een veilige en prettige sfeer, zijn daarbij erg belangrijk. Dat alles maakt het namelijk mogelijk te ontdekken welke mogelijkheden jij in jezelf ervaart maar nog niet tot volle potentie hebt laten komen. Zodat je stappen kunt zetten en dromen kunt gaan realiseren.
Aanpak Individueel traject:
Binnen minimaal 4 tot 6 bijeenkomsten zijn enorme veranderingen te realiseren. Vaak zijn zelfs vier of vijf sessies (een sessie duurt één a anderhalf uur) al voldoende om je succesvol op weg te helpen. Eerst starten we met een verkennend intake-gesprek. In het traject is ook een eindrapportage inbegrepen, evenals een werkmap, alle reflectie-oefeningen en de mogelijkheid mij tussentijds te raadplegen.
Workshops:
Een workshop, groepsbijeenkomst met een bepaald doel, is een uitermate effectieve manier om mensen tot nieuwe inzichten te laten komen. Mensen leren het beste door te doen. Juist het feit dat mensen in een workshop actief participeren in plaats van passief luisteren, verhoogt het (leer) effect significant. De workshop of een training is bij uitstek een plek om geïnspireerd te raken door de andere deelnemers. De veilige omgeving van een groepsbijeenkomst kan een uitermate sterke boost geven aan je eigen creativiteit. Workshops en trainingen bieden dan ook de gelegenheid om in creatieve werkvormen anders naar zaken te kijken of mee om te gaan. Dit, samen met de positieve energie die in een groep ontstaat, leidt tot een hoge ‘fun-factor’ bij de deelnemers. Onze workshops en trainingen zijn dan ook gewoon leuk om aan deel te nemen! Afhankelijk van de doelstellingen ligt het optimale aantal deelnemers vaak tussen minimaal 6 en maximaal 15. Er is dan nog steeds ruimte voor de persoonlijke inbreng (en toelichting) terwijl de groep groot genoeg is, is de kracht van de groepsdynamiek – of groepsenergie – optimaal te benutten.

Contact

Adres:
Rubenslaan 11, 1412 HM, NAARDEN, NL (werk)
Email:
i.adriaansens@feedbackconsulting.nl
Functie:
Zelfstandig ondernemer
werk:
+31 6 11003779
privé:
+31 0611003779 0611003779
mobiel:
+31 6 11003779
Website:
https://www.feedbackconsulting.nl/nl/onze-mensen/iluska-adriaansens-120

Downloads

Geen downloads.