1. Home
  2. > Beroepsregister
  3. > Els Nijssen RL
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen
Noloc Erkend CMI Register Loopbaanprofessional Els Nijssen RL Netwerk Partners

Els Nijssen RL

ELS NIJSSEN (1954) Het coachen, trainen en managen van mensen vormt al 20 jaar een belangrijk deel van Els haar leven. Zij heeft tot nu toe een afwisselende loopbaan gehad en weet hoe je moet komen waar je wezen wil in werk. Na een carrière in het onderwijs, journalistiek en de uitgeverij werkt zij sinds 1998 als zelfstandig loopbaanadviseur, coach en trainer.

Mensen en hun ontwikkeling en mogelijkheden intrigeren haar. In de begeleiding daagt zij mensen uit om op zoek te gaan naar hun drijfveren en uit hun comfortzone te stappen op zoek naar die ontwikkeling waar je je prettig bij voelt of trots op bent.

In al haar trajecten en trainingen speelt netwerken een belangrijke rol omdat zij de overtuiging heeft dat netwerken zorgt voor een realistisch beeld, kansen vergroot en de persoonlijke groei van mensen stimuleert.

Zij werkt in Amsterdam en Den Haag.

Kenmerken

Dienstverband of ZZP:
Zzp'er / Ondernemer
Netwerken:
Droom je van een succesvolle carrière? Goed netwerken vormt hier de basis voor! Of je nu:? • werk zoekt • beter wilt functioneren in je huidige baan • je zichtbaarheid wilt vergroten binnen de organisatie • je beter wilt profileren naar buiten • je relaties goed wilt onderhouden netwerken werkt! Iedereen weet dat de werkomgeving medebepalend is voor een succesvolle loopbaan. Soms wil je zelf of moet je van omgeving veranderen om beter uit de verf te komen. Door je kwaliteiten zo te ontwikkelen dat je van betekenis bent en door een goede match te maken met jouw werkomgeving, nemen je kansen op succes toe. Dit geeft meer voldoening, energie en plezier. Wat je daar in ieder geval voor nodig hebt is een duidelijke richting, durven en doen! Kortom zelfsturing en je profileren. Dat leren wij je met netwerken. Wij vinden dat netwerken en het weten te gebruiken van je social network (ook via social media) van essentieel belang is om deze stappen te zetten. Het vergroot je weerbaarheid en je kijk op de werkelijkheid.? Onze werkwijze is gericht op snelheid en actie, onderzoekend en naar buiten. Onze ervaring is dat hierdoor cliënten sneller werk vinden, beter gaan functioneren of bewust kiezen voor een volgende stap. ??
Onze stijl:
'Dromen, durven, doen!' Kortom: zelfsturing en profileren. Zo werken wij als Netwerk-partners samen, dat stimuleren wij bij onze cliënten en die openheid en bewegelijkheid laten wij ook zien naar onze opdrachtgevers. Binnen Netwerk-partners geven wij elkaar de ruimte om verder te ontwikkelen in nieuwe, soms onverwachte richtingen. We hebben geen ingewikkelde procedures en structuren, maar persoonlijke aandacht voor onze cliënten, onze opdrachtgevers en elkaar. Netwerk-partners is goed geïnformeerd en aangehaakt bij het vak en de branche. Weet wat er speelt. Kent de bewegingen op de arbeidsmarkt en de financiële mogelijkheden die de politiek en de sociale partners geregeld hebben voor werkgevers en werknemers. We houden van netwerken en maken actief gebruik van social media. Bovendien zijn we dagelijks betrokken bij de praktijk van maatschappelijke organisaties en het MKB. Dat maakt onze inlevingsvermogen groot. Zowel naar opdrachtgevers als naar cliënten. Daarnaast beschikken we over voldoende levens- en werkervaring om cliënten doelgericht te begeleiden. Wij zijn enthousiast over ons vak en voeren dat gedreven uit. Dat is goed merkbaar voor elke cliënt en iedere opdrachtgever.

Contact

Adres:
Johannes Verhulststraat 70 3, 1071 NH, Amsterdam, NL (privé)
Email:
nijssen@netwerk-partners.nl
Functie:
Partner
mobiel:
+31 6 20424408
Website:
http://www.netwerk-partners.nl