Ellen Zorn

Ellen Zorn

HR-professional Loopbaan, Leren & Ontwikkelen
Register Loopbaanprofessional
  • Keuzeadvies (beroeps- en studie-)
  • Loopbaan coaching
  • Training op loopbaangebied
  • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
Profiel afbeelding

Contact

  • +31 06 17355504 (mobiel)

http://Ellenzorn.nl

Moezeldreef 293
3561GD, UTRECHT, NL

Meerdere wegen leiden naar een nieuw loopbaanperspectief

Mijn passie en kracht ligt bij het begeleiden van mensen op het gebied hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Woorden die mij typeren zijn: sociaal, betrokken, positief, pragmatisch, deskundig en zorgvuldig.

Ik begeleid mensen op een open, positieve en ontspannen manier, geef hen een steuntje in de rug of een duwtje in de goede richting. Daar waar nodig houd ik een spiegel voor of daag ik hen uit om uit de comfortzone te stappen. In samenwerking worden kwaliteiten en drijfveren opnieuw in kaart gebracht en worden passende vervolgstappen op het gebied van loopbaan, persoonlijke en professionele ontwikkeling inzichtelijk.

Graag begeleid ik mensen die even uit de hectiek van het dagelijkse leven durven te stappen en zichzelf een moment van bezinning gunnen. Mensen die op zoek zijn naar een andere balans in werk & privé, voor meer energie en plezier. Mensen die bereid zijn om de regie en verantwoordelijkheid te nemen voor hun ontwikkeling en toekomstige keuzes.

Durf jij op zoek naar datgene waar je blij van wordt, durf jij te investeren in jezelf? Zo ja, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Werkvelden

  • Overheidsorganisatie

Fotogalerij

[{"profilePictureUrl":"\/download\/cb\/?id=58f11907f5c22b00c3b9abf0","firstName":"Ellen","lastName":"Zorn","position":{"lat":52.1122753,"lng":5.1237721},"url":"\/leden\/ellen-zorn\/?id=58f11907f5c22b00c3b9abf0","isCmiCertified":false,"isRegisteredCareerProfessional":true,"isRegisteredCareerProfessional2021":true,"isRegisteredJobCoach":false}]