1. Home
 2. > Beroepsregister
 3. > Eline de Roo
 1. FAQ
 2. contact
 3. inloggen
Noloc Erkend Loopbaanprofessional (tot 08-08-2019) Eline de Roo Aucella

Eline de Roo

Trainer en Coach, oprichter van AucellaMet veel plezier houd ik mij bezig met hoe mensen beter kunnen functioneren en persoonlijk kunnen groeien. Ik coach individuen en groepen in op allerlei vraagstukken op het gebied van werk, zoals het maken van loopbaankeuzes, het vergroten van assertiviteit, zelfsturing en (non-verbale) communicatie. Dit is voornamelijk in de vorm van outplacementtrajecten, loopbaancoaching, coachgesprekken, trainingen en workshops. Ik geloof dat coaching een bijdrage levert aan het vergroten van zelfinzicht, zelfvertrouwen, plezier in werk en zelfverantwoordelijkheid. Ik werk graag met creatieve en gedragsgerichte werkvormen zoals gedragsdramatiek, voice dialogue en voicedrama omdat deze het ervaringsleren sterk bevorderen. Ik heb veelvuldig contact met bestaande en potentiële opdrachtgevers. Ik adviseer hen en stel op maat gemaakte trajecten op die passend zijn bij het vraagstuk.

Kenmerken

Werkvelden:
 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
 • Overheidsorganisatie
 • Particuliere markt
Specialisaties:
 • Keuzeadvies (beroeps- en studie-)
 • Loopbaan coaching
 • Outplacement
 • Training op loopbaangebied
 • Assessments
 • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
 • Begeleiding groepen
 • Competentiecoaching
 • Loopbaan counselling
 • Onderzoek op gebied van loopbanen
Dienstverband of ZZP:
Zzp'er / Ondernemer
Werkfilosofie:
Om het hierboven beschreven proces te faciliteren, bouwen wij onze trajecten op de volgende elementen: - Transparantie: de basis voor het creëren van een veilige omgeving is helderheid. Helderheid over doelstellingen, verwachtingen, resultaten, vertrouwelijkheid, duur van traject, kosten e.d. - Waarderende benadering: vanuit veiligheid verkennen wat talenten zijn, gemotiveerd worden dingen aan te gaan, uitgenodigd worden zaken te mogen bespreken die wellicht lange tijd onderdrukt zijn. - Respectvolle feedback: door te confronteren vanuit respect en oprechtheid bieden wij de andere spiegel, het andere blikveld. - De coach als instrument: wat er in het moment gebeurt tussen deelnemer(s) en coach/trainer geeft waardevolle input voor feedback en leren. - Systeemdenken: In contact gebeurt het. Alles wat wij denken, voelen en doen krijgt pas betekenis in contact met de mensen om ons heen.
Ontwikkelfilosofie:
Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.’ We hebben allemaal manieren geleerd die ons in staat stellen te handelen in onze omgeving. Deze patronen hebben uiteraard hun functie, maar kunnen ook hun effectiviteit in het huidige moment hebben verloren. Inzicht in de gedragspatronen, het ontdekken van nieuwe wegen en de keuzevrijheid ervaren om in het moment de meest passende weg te kiezen, dragen in onze optiek bij aan effectief handelen. Inzien, ontdekken, doorleven en sturen!
Wat wij doen?:
Onze dienstverlening richt zich op vraagstukken rondom Mobiliteit en Vitaliteit in organisaties. Dit kunnen individuele, groeps- en/of organisatievraagstukken zijn. Wij bieden in alle gevallen een klankbord door de ruime ervaring, kennis en vaardigheden die onze professionals hebben opgedaan. Concreet vertaalt dit zich naar de volgende diensten: - Loopbaanadvies - Coachtrajecten gericht op vitaliteit en persoonlijke effectiviteit - Re-integratietrajecten - Outplacement - Ontwikkel- en selectieassessments - Talentenonderzoek en potentieel metingen - (Management)trainingen - Organisatie-advies De vorm waarin de dienst aangeboden wordt, is flexibel en altijd maatwerk

Contact

Adres:
De Haasstraat 5, 7312 VG, APELDOORN, NL (werk)
Email:
e.deroo@aucella.nl
Functie:
Senior (Loopbaan)coach en Trainer
mobiel:
+31 6 21534887
mobiel:
+31 6 14772478
Mobiel:
6 14772478
Website:
http://www.aucella.nl

Downloads

Geen downloads.