1. Home
  2. > Beroepsregister
  3. > Cees Harmsen
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen
Noloc Erkend Loopbaanprofessional (tot onbekend) Cees Harmsen Van Ede & Partners

Maak van je passie en talent, een attractieve personal brand!

Ik coach professionals in het versterken van hun professionele en commerciële meerwaarde, door stapsgewijs een sterke, authentieke personal brand te ontwikkelen.

Personal Branding is de bewuste creatie, van een uitstekende reputatie, bij een specifieke populatie. De eerste stap is naar binnen in de vorm van een gedegen onderzoek naar je persoonlijke karakteristieken en kwaliteiten. Daarna volgt de stap naar buiten door het maken van keuzes inzake de doelgroep die je wilt bereiken en je unieke wijze van profileren en presenteren. Zo ontstaat een interessant persoonlijk merk, inspirerend voor je doelgroep en absoluut noodzakelijk om als zelfstandig professional of binnen een grotere organisatie, in beeld te zijn voor de interessante opdrachten en projecten.

De winst van personal branding is een rijke en waardevolle loopbaan, die volledig uitdrukking geeft aan wie je bent, waar je voor gaat en waar je voor staat. Dit begint met de ambitie om jezelf in je meest waardevolle versie aan de wereld te presenteren. Wanneer die woorden jou aanspreken, ben ik de persoon die je verder kan helpen om die ambitie waar te maken.

Kenmerken

Specialisaties:
  • Loopbaan coaching

Contact

Adres:
Pericleslaan 2, 9404 EP, Assen, NL (privé)
Email:
info@mindsetter.nl
Functie:
Vestigingsdirecteur
Tel. privé:
+31 5 92330776
Tel. privé:
+31 6 42759339
Website:
http://www.mindsetter.nl

Downloads

Geen downloads.