1. Home
 2. > Beroepsregister
 3. > Birgit Frijlink
 1. FAQ
 2. contact
 3. inloggen
Noloc Erkend Loopbaanprofessional (tot 29-02-2020) Birgit Frijlink ROOD Loopbaanadvies

Birgit Frijlink

Birgit Frijlink, woonachtig in Amersfoort. De afgelopen jaren heb ik als loopbaancoach al veel mensen kunnen begeleiden in hun keuzevraagstukken bij het werk.
Pragmatisch en nuchter, zo word ik door veel kandidaten beschreven. En daar herken ik mijzelf wel in. Ik werk resultaatgericht en die benadering zul je in de loopbaangesprekken dan ook terugvinden. Middels gesprekken, opdrachten en testen ontstaat een beeld van wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Niet op een zweverige manier, maar heel helder en concreet. Daarbij komt mijn uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt het advies ten goede. Het gaat tenslotte om werk!
Naast de intensieve loopbaan- en outplacementtrajecten geef ik ook individuele sollicitatietrainingen. Deze zijn specifiek bedoeld voor mensen die al wel weten welke baan ze zoeken, maar ondersteuning kunnen gebruiken in het sollicitatieproces.
Gedurende mijn loopbaan heb ik zelf ook diverse stappen gemaakt. Mijn achtergrond wat betreft opleiding ligt in eerste instantie op het gebied van communicatie en marketing. Nadat ik daar een aantal jaren in had gewerkt wilde ik heel graag richting arbeidsbemiddeling. Als manager van diverse uitzendvestigingen leerde ik de arbeidsmarkt vervolgens goed kennen. Ook ben ik als personeelsfunctionaris verantwoordelijk geweest voor het adviseren van het management bij P&O vraagstukken.
Het gevoel dat ik iets voor mijzelf wilde beginnen is bij mij altijd sterk aanwezig geweest. Uiteindelijk heb ik die knoop dan ook doorgehakt, mijn baan opgezegd en ben ik gewoon gestart. Bij aanvang richtte ik mij vooral op de werving & selectie van personeel. Maar nu begeleid ik alweer ruim 8 jaar mensen bij uiteenlopende loopbaanvraagstukken en sollicitatietraining.

Kenmerken

Werkvelden:
 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
 • Particuliere markt
Specialisaties:
 • Loopbaan coaching
 • Outplacement
 • Training op loopbaangebied
 • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
 • Loopbaan counselling
 • Onderzoek op gebied van loopbanen
 • Keuzeadvies (beroeps- en studie-)
Dienstverband of ZZP:
Zzp'er / Ondernemer
Specifieke werkmethode:
Iedereen is anders en zo kijk ik elke keer opnieuw welke werkmethode ik toepas in het traject.
Aantal medewerkers:
Zelfstandige
Activiteiten:
Loopbaanadvies, outplacement en sollicitatietraining

Contact

Adres:
Maanlander 14A, 3824 MP, AMERSFOORT, NL (werk)
Email:
info@roodloopbaanadvies.nl
Functie:
ZZP-er / freelancer
Tel. werk:
+31 6 33958897
Tel. privé:
+31 6 33958897
Website:
http://www.roodloopbaanadvies.nl

Downloads

Geen downloads.