1. Home
  2. > Beroepsregister
  3. > Ans van Holst
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen
Noloc Erkend Loopbaanprofessional (tot onbekend) Ans van Holst Van Holst Adviesbureau Loopbaanbegeleiding, Opleiding & Organisatie

Ans van Holst RL

Profiel
http://www.ansvanholst.nl/ans-van-holst/

Volgens klanten is ze warm, respectvol, uiterst professioneel, gedegen, doelgericht, soepel, inspirerend, subtiel, gastvrij, creatief, kleurrijk en verrassend op een leuke manier.
Expertise
“Ans is van alle markten thuis”

Ans heeft een heel rijke ervaring in het begeleiden van leer- en veranderingsprocessen, vanuit verschillende rollen als (post-hbo) docent, senior supervisor, loopbaanadviseur, trainer en opleider. Haar kracht is om zowel individueel als in groepsverband met plezier te kunnen werken.
Haar eigen Adviesbureau is gestart in 1993 en sinds 2005 biedt ze ook individuele Post-HBO praktijkopleidingen voor loopbaan en HR professionals aan.

Ans is CMI-C Register Loopbaanprofessional, mentor en toetsende mentor van het Career Management Institute. Zij levert graag haar bijdrage aan de kwaliteitsverhoging van de loopbaanprofessie.

Zij is vooral geïnteresseerd in de preventieve werking die uitgaat van vroegtijdig reflecteren op het werk, om ziekteverzuim, arbeidsconflicten en frustratie te voorkomen.

Biografisch werken is haar specialisatie en vormt de methodische basis van loopbaan coaching, teambegeleiding en opleidingen. Zij vindt dit de meest fascinerende methode om levens -en loopbaanthema’s te verhelderen en er op een creatieve manier mee om te gaan. Ze ontwikkelde de workshop Biografisch Coachen om aan professionals creatief te leren werken met tekeningen en kleurensymboliek. Zie de afbeelding boven** De Workshop Biografisch coachen met plezier! wordt 2x per jaar gegeven.

Kenmerken

Werkvelden:
  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
Specialisaties:
  • Loopbaan coaching
  • Anders
  • Outplacement
  • Training op loopbaangebied
Dienstverband of ZZP:
Zzp'er / Ondernemer
CMI-C register Loopbaanprofessional:
Lid van het NVP
Hoofdopleider Post-hbo opleiding loopbaanadviseur/coach:
Specialisaties: Biografisch Coach en Organisatie Coach

Contact

Adres:
Berkelselaan 131, 3037 PD, ROTTERDAM, NL (privé)
Email:
j.m.vanholst@hetnet.nl
Functie:
Zelfstandig ondernemer
Mobiel:
+31 1 04567881
Website:
http://www.ansvanholst.nl/

Downloads

Geen downloads.