Annet van der Hulst-Verboon

Annet van der Hulst-Verboon

Zelfstandig ondernemer
Register Loopbaanprofessional
  • Competentiecoaching
  • Docent op gebied van loopbanen
  • Keuzeadvies (beroeps- en studie-)
  • Begeleiding groepen
  • Loopbaan coaching
  • Training op loopbaangebied

Contact

  • +31 6 14266266 (mobiel)

http://www.affecto.nl

Reina Prinsen Geerligssingel 48
2642 AV, PIJNACKER, NL

Passie voor leren, ontwikkelen en groei van mensen!

Werkzaam als onderwijskundige en coach om het beste uit organisaties, onderwijs en professionals te halen op het vlak van leren, ontwikkelen en groei. Als coach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van professionals in de leeftijd van 20-45 jaar om hun groei als mens en professional te bevorderen. Herken je jezelf of een medewerker/intervisiegroep in de volgende thema’s en vragen? Neem dan eens vrijblijvend contact op!

– Vragen gericht op loopbaan: Welke (vervolg)stap past bij mij? Ik loop vast in werk/opleiding, wat nu? Hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen?

– Professionele groei: Hoe kan ik een talent of kwaliteit beter inzetten? Welke talenten heb ik? Hoe kan ik mij verder ontwikkelen binnen of buiten mijn huidige functie? Wat belemmert mij hierbij?

– Groei op het vlak van online leren en 21st century skills: Ik wil me verder ontwikkelen in de 21st century skills, maar weet niet hoe ik moet beginnen? Wat kan ik al en wat moet ik nog ontwikkelen? Hoe pak ik het aan?

– Studie: Welke studie past bij mij? Ik loop vast in mijn studie, hoe kan ik het weer oppakken? Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn studie tijdig afmaak? Ik vraag me af of ik de juiste richting heb gekozen?

– Ontwikkelen als ondernemer: Hoe zorg ik dat ik als ondernemer duurzaam inzetbaar blijf? Hoe zorg ik dat ik me als zzp’er blijf ontwikkelen? Ik wil graag een periodiek leer- en ontwikkelgesprek, net als een medewerker in een organisatie, om mijn professionele ontwikkeling te sturen.

– Intervisie: Is intervisie een goede keuze voor onze leerdoelen? Wij willen intervisie inzetten maar weten niet hoe. Onze intervisiegroep loopt vast, maar we willen wel graag door, wat nu? Hoe halen we het beste leerrendement uit onze intervisiegroep?

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Maatschappelijke organisatie

Lid van de volgende beroepsverenigingen

  • NVO2

Fotogalerij

[{"profilePictureUrl":"\/download\/cb\/?id=52cd4b1f7ad1623204002632","firstName":"Annet","lastName":"van der Hulst-Verboon","position":{"lat":52.015523713893,"lng":4.4437046516049},"url":"\/leden\/annet-van-der-hulstverboon\/?id=52cd4b1f7ad1623204002632","isCmiCertified":false,"isRegisteredCareerProfessional":true,"isRegisteredCareerProfessional2021":true,"isRegisteredJobCoach":false}]