Annemiek Berkel

Annemiek Berkel

Zelfstandig ondernemer
Register Loopbaanprofessional
 • Loopbaan coaching
 • Outplacement
 • Training op loopbaangebied
 • Competentiecoaching
 • Strategisch loopbaanadvies opdrachtgevers m.b.t. de organisatie
 • Begeleiding groepen
 • Loopbaan counselling
 • Anders

Contact

 • +31 6 54910420 (mobiel)

http://www.talentflow.nl

Westkade 267
1273 RK, HUIZEN, NL

Talent. Ontwikkeling. Leiderschap.

Voor jou
Loopbaancoaching is zeer effectief wanneer je bijvoorbeeld voor belangrijke (loopbaan) keuzes staat, je potentieel (meer) wilt benutten, of dieper liggende vragen hebt over drijfveren en verlangens. Misschien ben je op zoek naar meer bezieling in je (levens)loopbaan, of ben je door de huidige situatie genoodzaakt in beweging te komen.

Graag ondersteun ik jou bij het (opnieuw) ontdekken van je dromen en vanuit hernieuwde kracht de stappen te zetten die nodig zijn om deze te realiseren. Ik stimuleer en begeleid je om je eigen wijsheid te (her)ontdekken, te voelen en ervaren waar het voor jou om gaat. Ik help je mogelijkheden te zien en te creëren. Mijn aanpak kenmerkt zich door een combinatie van ratio & intuïtie, betrokken en stimulerend, sensitief én gericht op resultaat.

Verdieping
* Het werken met het onbewuste door middel van trance/regressiewerk kan zeer effectief zijn bij het ontdekken van verborgen talenten en krachtbronnen en het transformeren van obstakels.
* Vanuit mijn achtergrond als Dynamic Emotional Integration® (DEI) trainer/consultant help ik je graag de intelligentie in je emoties te ontdekken. Hoe behoud je de balans en je (veer)kracht in deze tijden? Je emoties vormen een belangrijke sleutel!
* Dynamic Emotional Integration® (DEI) is een leading-edge benadering van emoties. Binnen DEI wordt onder meer gewerkt met emotioneel respectvolle mindfulness-oefeningen, rituelen en creatieve processen. In het opnieuw of dieper verbinden met jouw eigen emotionele wijsheid ontdek je om welke acties jouw emoties vragen.

Voor organisaties
Talent ontdekken. Optimale condities creëren zodat talent daadwerkelijk tot bloei komt. Talent koesteren en behouden. Vanuit een holistische visie waar alle elementen in onderlinge samenhang worden bekeken.
-Faciliteren bij het identificeren, ontwikkelen en behouden van talent.
-Ondersteunen bij het creëren van optimale condities zodat talent daadwerkelijk tot bloei komt.
-Aanscherpen van visie en beleid, of ontwikkelen en implementeren van technieken en instrumenten om continuïteit op sleutelposities te waarborgen.

Over mij
Moeder van Nyala, loopbaancoach, HR/HRD-consultant, regressietherapeut (EARTH/SRTA) , DEI-trainer/consultant. Na mijn studie Psychologie (UVA-'92) startte ik mijn loopbaan binnen Human Resources en Recruitment. Vanuit mijn belangstelling voor ontwikkeling en een drive om beweging te creëren, volgde ik vele opleidingen en trainingen in binnen- en buitenland. Gaandeweg heb ik mij vooral ontwikkeld in talent- en leiderschapsontwikkeling. Sinds 2003 werk ik ook als loopbaancoach.

www.talentflow.nl
www.soulsparks.nl

Werkvelden

 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
 • Particuliere markt

Lid van de volgende beroepsverenigingen

 • NIP
 • Overig
[{"profilePictureUrl":"\/download\/cb\/?id=52cd4ac77ad1623204001d64","firstName":"Annemiek","lastName":"Berkel","position":{"lat":52.3014121,"lng":5.2643038},"url":"\/leden\/annemiek-berkel\/?id=52cd4ac77ad1623204001d64","isCmiCertified":false,"isRegisteredCareerProfessional":true,"isRegisteredCareerProfessional2021":true,"isRegisteredJobCoach":false}]