Angele Jankok

Angele Jankok

Loopbaanadviseur / zelfstandig ondernemer
Register Loopbaanprofessional
 • Competentiecoaching
 • Keuzeadvies (beroeps- en studie-)
 • Loopbaan coaching
 • Outplacement
 • Training op loopbaangebied
 • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
Profiel afbeelding

Contact

 • +31 06 84848468 (mobiel)

http://www.switchwise.nl

Berkelse Poort 95
2651 JX, BERKEL EN RODENRIJS, NL

Breng bezieling in je werk en loopbaan

Ik ben loopbaanadviseur & eigenaar van Switchwise, adviesbureau voor loopbaanontwikkeling.

Ik werk voor vrouwelijke professionals, die een verandering willen realiseren in hun loopbaan. Als ze bij mij komen zijn ze vaak al te lang blijven hangen in een baan waar ze geen voldoening meer uit halen. Hun ontwikkeling staat al jaren stil, maar door onzekerheid, faalangst of keuzestress hebben ze hun ambities niet waar kunnen maken. Soms zijn ze door ziekte of ontslag genoodzaakt om een nieuwe richting in te slaan.

Bij mij onderzoeken ze hoe ze hun loopbaan willen vormgeven en krijgen ze begeleiding om de volgende stap te nemen. We gaan aan de slag met vragen als: wie ben je nou echt? Wat vind je belangrijk? Hoe wil je ertoe doen? Wat zijn jouw ware talenten en hoe ga je die inzetten? Maar ook door stil te staan bij de vraag: wat houd je tegen en hoe kom je er toch?

Mijn grootste talent is verborgen potentieel in mensen herkennen. Ik word immens blij van het voeren van gesprekken met mensen over hun loopbaan en luister met aandacht en zonder vooroordeel.
Na keihard werken in de eerste helft van mijn loopbaan, ben ik mijn behoefte aan échte vervulling in mijn werk serieus gaan nemen. Ik heb geworsteld met keuzestress en verwachtingen/normen waar ik meende aan te moeten voldoen. Uiteindelijk heb ik mijn hart leren volgen om werk te creëren rondom mijn bezieling en talenten.

Mijn motto is: "Alleen jij weet diep van binnen wat voor jou het beste is. Luister niet naar ruis in de wereld, maar ga op zelfonderzoek uit en neem het stuur van jouw loopbaan in handen.”

Met mijn aanstekelijke enthousiasme, creativiteit, doorzettingsvermogen en het team van experts waar ik mee samenwerk, ga ik graag de uitdaging aan om voor jou werk te vinden/creëren dat écht optimaal aansluit op je (verborgen) talenten, drijfveren en aspiraties.

Het leven is te kort om ongelukkig, onzeker of onvervuld te zijn. Neem contact op met mij of boek een vrijblijvende proefsessie op www.switchwise.nl

MEER WETEN?
💻 www.switchwise.nl
📧 angele@switchwise.nl
☎️ 06-84848468

Werkvelden

 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
 • Overheidsorganisatie
 • Maatschappelijke organisatie
 • Particuliere markt
[{"profilePictureUrl":"\/download\/cb\/?id=5f771171783d3f00d7adf411","firstName":"Angele","lastName":"Jankok","position":{"lat":51.9889236,"lng":4.4750421},"url":"\/leden\/angele-jankok\/?id=5f771171783d3f00d7adf411","isCmiCertified":false,"isRegisteredCareerProfessional":true,"isRegisteredCareerProfessional2021":true,"isRegisteredJobCoach":false}]