Agnes Kroon-Osinga

Agnes Kroon-Osinga

eigenaar
Noloc Erkend Loopbaanprofessional
tot 29-02-2020
  • Loopbaan coaching
  • Outplacement
  • Training op loopbaangebied
  • Anders

Contact

  • +31 6 26735928 (mobiel)

http://www.agneskroon.nl

Monteverdistraat 185
1447 NG, PURMEREND, NL

'verandering begint bij mij'

Verandering begint bij mij”. Als ik mijn gedrag verander, verandert ook mijn omgeving. Mee veranderen met je organisatie, met je team, met de omslagen en wisselingen in je leven; meer dan ooit worden wij aangesproken op ons vermogen om mee te veranderen.
Daarbij is zelfkennis cruciaal.

Als iemand ontdekt en ervaart van waaruit hij handelt, wordt de handeling anders. Het verkrijgen van zelfkennis maakt mijn cliënten sterker, zet aan tot verandering, brengt hen in beweging.

De rode draad in mijn loopbaan is de interesse in mensen en de vraag hoe ik iets voor hen kan betekenen. Ik streef ernaar mijn cliënt handvatten te geven om zelf de regie te kunnen nemen. Daarbij richt ik mij op de kracht en de flexibiliteit die in mensen zit.

De afgelopen twintig jaar was ik werkzaam in het vakgebied P&O/HRM waarvan de laatste zes jaar als loopbaanadviseur en trainer. Ik werk één op één in coaching en geef groepstrainingen op het gebied van loopbaanoriëntatie. Daarnaast werk ik als trainingsacteur in trainingen over solliciteren en gesprekstechniek.

Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat mensen bezighoudt en op de juiste momenten doorvragen, confronteren, adviseren en verbanden leggen. In mijn ondersteunende rol vind ik het belangrijk mee te denken in oplossingen en mogelijkheden. Motiverende gespreksvoering, humor en relativeren helpen mij daarbij. Ik beschik over inlevingsvermogen, kan goed observeren en bied een veilige setting waarin mijn cliënten zich durven uit te spreken.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Particuliere markt

Fotogallerij

[{"profilePictureUrl":"\/download\/cb\/?id=52cd4add7ad1623204001fb0","firstName":"Agnes","lastName":"Kroon-Osinga","position":{"lat":52.490881592703,"lng":4.9679846788128},"url":"\/leden\/agnes-kroonosinga\/?id=52cd4add7ad1623204001fb0","isCmiCertified":false,"isRegisteredCareerProfessional":true,"isRegisteredJobCoach":false}]