1. Home
  2. > Beroepsregistratie
  3. > Herregistratie
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen

Herregistratie

Nadat je de Noloc erkenning hebt behaald, dien je je elke drie jaar te laten herregistreren. Om je te laten herregistreren dien je aan te tonen dat je je met regelmaat blijft ontwikkelen in je vak door middel van vakliteratuur, opleiding en training, systematische reflectie, etc. Op welke vlakken je je beroepsmatig kunt ontwikkelen, staat in het beroepsprofiel voor loopbaanprofessionals.

Herregistratieprocedure voor Noloc Erkende Loopbaanprofessionals en Noloc Erkende Jobcoaches

Als Noloc Erkend Loopbaanprofessional of Noloc Erkend Jobcoach dien je iedere 3 jaar 120 uur (gelijk aan 80-PE punten) aan ontwikkeling / nascholing te besteden. Deze ontwikkeling / nascholing houd je bij in je herregistratiedossier. Je kunt direct na het behalen van je Noloc erkenning beginnen met het vullen van je dossier. Dit raden we ook aan.

Voor het invullen van het registratiedossier, kun je gebruik maken van de handleiding.
Heb je daarna nog vragen, zoek ze op in de FAQ.

Stappen
1. Download het herregistratiedossier.
2. Vul het herregistratiedossier in. Maak hierbij gebruik van de handleiding (en eventueel de FAQ) .
3. Heb je je dossier compleet ingevuld, heb je voldoende PE-punten verzameld en wil je je herregistratidossier ter beoordeling indienen? Volg dan deze stappen.


Herregistratieprocedure voor Noloc Erkende CMI Register Loopbaanprofessionals:

Voor Noloc Erkende CMI Register Loopbaanprofessionals volstaat het om een kopie van je geldige CMI-certificaat te mailen naar het registratiebureau. Je hoeft dus niet het herregistatiedossier te vullen en ter beoordeling in de dienen..
 

Het vervolg
Na een positieve beoordeling van je herbeoordelingsdossier danwel een positieve check op de geldigheid van je CMI-certificataat wordt je beroepsregistratie met een periode van 3 jaar verlengd en ontvang je wederom een bewijs van beroepserkenning. Tevens blijf je (word je opnieuw) zichtbaar in het betreffende beroepsregister.

Wij wensen je succes met je persoonlijke ontwikkeling in je vakgebied!