1. Home
  2. > Evenementen
  3. > Dag van de Coach - Floreren
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen
Wanneer | 08-06-2017 Waar | De Reehorst te Ede
Dag van de Coach - Floreren

Beschrijving

Nederlanders zijn het meest gelukkig in de Europese Unie; zij zijn het meest tevreden over hun persoonlijke relaties, hun woonomgeving en tijdsbesteding. Toch floreert slechts een derde van de Nederlandse bevolking. Staat floreren niet gelijk aan gelukkig zijn? Wat is floreren eigenlijk? En wat levert het op?

Ivan Wolffers neemt u mee op zijn zoektocht naar het paradijs en geluk, en de belangrijke dingen in het leven. Lidewey van der Sluis, Rijn Vogelaar en Mathieu Weggeman schetsen tijdens het plenaire ochtendprogramma de weg naar florerende cliënten, organisaties en een bloeiende samenleving.

Tijdens de sessies leert u hoe die weg te bewandelen in uw coachpraktijk. Cliënten, teams en organisaties floreren het beste als u als coach dit ook doet: hoe dat te doen in het dagelijkse leven?

Joseph Oubelkas betuigt tot slot hoe te floreren als de wereld om je heen in elkaar stort. 

Met bijdragen van...: Ivan Wolffers, Lidewey van der Sluis, Rijn Vogelaar, Mathieu Weggeman, Joseph Oubelkas, Anje-Marijcke van Boxtel, Marco Buschman, Annette Gudde, Kees Klomp, Fred Matser, Carolien de Monchy, Marijke Schotanus - Dijkstra, Adélka Vendl, Judith Webber.

De Dag van de Coach vindt plaats op donderdag 8 juni 2017 met als thema Floreren. Eerdere edities waren vroegtijdig uitverkocht; meld u dus snel aan!

Noloc leden komen in aanmerking komen voor een korting van € 30,00.

Meer informatie & aanmelden: www.dagvandecoach.nl