1. Home
  2. > Bijeenkomsten
  3. > Werken aan je Noloc Beroepserkenning voor Jobcoaches
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen
Wanneer | 07-11-2018 Waar | De Opstandingskerk Houten
Werken aan je Noloc Beroepserkenning voor Jobcoaches

Het maximale aantal deelnemers is 30 personen.

Beschrijving

Waar en wanneer 
Deze workshop vindt plaats op woensdag 7 november 2018. Aanmelden voor deze bijeenkomst is mogelijk vanaf woensdag 26 september. 

Locatie
Opstandingskerk Houten
Het Kant 1
3995 DZ Houten

Ontvangst
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Met het samengaan van NOLOC en de Nederlandse Vereniging van Jobcoaches ben je aspirant lid geworden en heb je de mogelijkheid om lid te blijven door de Noloc Beroepserkenning te behalen en gebruik te maken van de vele voordelen die het volledige lidmaatschap biedt. Belangrijk aspect is dat de beroepserkenning zowel jouw werk als je positie als jobcoach/loopbaanprofessional in de markt versterkt.

Bij aanmelding heb je drie jaar de tijd gekregen om een dossier op te bouwen. Het is ontzettend gaaf om al je professionaliseringsactiviteiten nog eens op een rijtje te zetten. En wat is leuker dan je succesverhalen nog eens door te nemen en er op te reflecteren. Dat geeft energie; je leert er weer van. Wij snappen dat het in jullie drukke werkleven niet eenvoudig is om tijd hiervoor te maken. Wij horen vaak over de weerstand die op dit onderwerp zit maar ervaren ook dat eenmaal aan de slag en afgerond het een zeer voldaan gevoel geeft.

Het NOLOC Mentoraat gaat je helpen aan de slag te gaan en je dossier in te dienen. Deze workshop wordt op 7 november in Houten gegeven door 2 jobcoaches die eerder hun erkenning behaald hebben.

Om de workshop zo effectief mogelijk te laten zijn, vragen we wat voorbereidend werk te doen. Op de avond zelf kun je dan gerichte vragen stellen, krijg je feedback op je Beroepsgerichte CV en Portfolio en indien mogelijk ga je die verder uitwerken. Deelname aan de workshop vergroot de kans dat je dossier in één keer goedgekeurd wordt en je de status van 'Noloc erkend Jobcoach' verwerft. De workshopbegeleiders bieden je hierbij extra ondersteuning.

Uitvoerders workshop
Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Marea de Bruin en Judith den Dunnen.