1. Home
  2. > Bijeenkomsten
  3. > Werken aan je Noloc Beroepserkenning
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen
Wanneer | 03-10-2018 Waar | Droom! Elst
Werken aan je Noloc Beroepserkenning

Het maximale aantal deelnemers is 30 personen.

Beschrijving

Waar en wanneer 
Deze workshop vindt plaats op woensdag 3 oktober 2018. Aanmelden voor deze bijeenkomst is mogelijk vanaf woensdag 22 augustus. 

Locatie
Droom!
Nieuwe Aamsestraat 32
6662 ND Elst

Ontvangst
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Je bent aspirant lid geworden met de bedoeling om de Noloc Beroepserkenning te behalen en gebruik te maken van de vele voordelen die het volledige lidmaatschap biedt. Belangrijk aspect is dat de beroepserkenning zowel jouw werk als je positie als loopbaanprofessional in de markt versterkt.

Bij aanmelding heb je drie jaar gekregen om een dossier op te bouwen. Wij snappen dat het in jullie drukke werkleven niet eenvoudig is om tijd hiervoor te maken. Wij horen vaak over de weerstand die op dit onderwerp zit maar ervaren ook dat eenmaal aan de slag en afgerond het een zeer voldaan gevoel geeft. Het is ontzettend gaaf om al je professionalisering nog eens op een rijtje te zetten. En wat is leuker dan je succesverhalen nog eens door te nemen en op te reflecteren. Dat geeft energie; je leert er weer van.  

Om je daarbij te ondersteunen hebben mentoren van Noloc besloten de workshop "Werken aan je NOLOC Beroepserkenning" te organiseren. Deze workshop wordt op 3 oktober in Elst gegeven, waarbij ook mentoren uit de regio aanwezig zullen zijn. In het kader van het in elkaar vlechten van de Noloc Erkenning en CMI Registratie (2020) adviseren wij je daar niet op te wachten. 

Om de workshop zo effectief mogelijk te laten zijn, vragen we wat voorbereidend werk te doen. Op de avond zelf kun je dan gerichte vragen stellen, krijg je feedback op je Beroepsgerichte CV en Casus en indien mogelijk ga je die verder uitwerken. Deelname aan de workshop vergroot de kans dat je dossier in één keer goedgekeurd wordt en je de status van 'Noloc erkend Loopbaanprofessional' verwerft. De workshopbegeleiders (mentoren)  bieden je hierbij extra ondersteuning. Na de workshop kun je altijd nog een mentor in de regio consulteren.

Uitvoerders workshop
Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Petra Matser en Annemiek van der Velden. 

Petra Matser is sinds 1991 werkzaam in het loopbaanvak: begonnen als consultant bij het toenmalige Raadgevend Bureau Claessens (nu Right Management Consultants) en sinds 2005 als zelfstandig senior consultant op het gebied van outplacement, loopbaanadvies, coaching en duurzame inzetbaarheid in de publieke en private sector. Daarnaast is zij ook verbonden als docent sociale en communicatieve vaardigheden aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Binnen het NOLOC is Petra Matser actief als mentor. 

Annemiek van der Velden werkt sinds 2003 als loopbaancoach na een eerdere carrière in de kinderopvang en jeugdhulpverlening. Zij heeft haar eigen bedrijf en is daarnaast lid van een coöperatie van loopbaanprofessionals in Oost-Nederland. Zij richt zich op loopbaanvragen in de breedste zin van het woord, met name binnen zorg, onderwijs en welzijn. Zij heeft voor NOLOC drie jaar in de ledenraad gezeten en is nu mentor.