1. Home
  2. > Bijeenkomsten
  3. > Week van de Loopbaan 2017
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen
Wanneer | 18-09-2017 Waar | landelijk
Week van de Loopbaan 2017

Beschrijving

De landelijke Week van de Loopbaan vindt dit najaar plaats van 18 t/m 24 september. Een uitgelezen kans om jezelf als loopbaanprofessional of jobcoach regionaal in de etalage te zetten. 

Uit ervaring blijkt dat veel mensen niet weten wat loopbaanbegeleiding precies inhoudt. Het blijft vaak ver-van-hun-bedshow totdat ze er noodgedwongen mee te maken krijgen door bijvoorbeeld een reorganisatie. Terwijl loopbaanadvies veel verder strekt dan alleen maar ‘helpen als je zonder baan zit’. De Week van de Loopbaan is een hele toegankelijke en laagdrempelige manier om kennis te laten maken met ons mooie vak. 

Jij bepaalt natuurlijk zelf wanneer je jouw deuren openzet en in welke vorm. Noloc faciliteert, onder andere door een zoekmachine te maken voor iedereen die kennis wil maken met loopbaanadvies. Als je je via deze 'bijeenkomst' aanmeldt wordt je vindbaar in de zoekmachine. 

Alleen die leden die zich via deze bijeenkomst voor de Week van de Loopbaan aanmelden komen in de zoekresultaten terug. Diegene die zoekt kan door middel van een contactformulier met je in contact komen. 
Er wordt dan een e-mail gestuurd naar zowel de zender als de loopbaancoach. Daar staan gegevens in om in contact met elkaar te komen. In de zoekmachine komen de leden met PZE op dezelfde manier in de resultaten voor als op de reguliere zoekmachines. 


Vragen en/of aanmelden
Klik op de blauwe aanmeldbutton op deze pagina om als Noloc-lid mee te doen aan de week van de loopbaan. Vervolgens ben je te vinden via www.noloc.nl/wvl. Download de mediakit in de bibliotheek. Voor meer informatie houd de nieuwsbrief en website in de gaten. 
Heb je een vraag? Stuur een mail naar info@noloc.nl of bel naar (033) 2473475.