1. Home
  2. > Bijeenkomsten
  3. > Webinar: Millennials en werkgeluk; hoe begeleid je deze generatie als loopbaanprofessional naar meer werkgeluk?
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen
Wanneer | 11-10-2018 Waar | Online
Wie | Gidi Heynens
Webinar: Millennials en werkgeluk; hoe begeleid je deze generatie als loopbaanprofessional naar meer werkgeluk?

Beschrijving

Waar, wanneer en inschrijven
Dit webinar vindt plaats op donderdag 11 oktober om 20.00 uur via Online Seminar. Aanmelden kan via Online Seminar. 
Het is dus niet mogelijk om je via de reguliere Noloc manier aan te melden. Wil je dat je deelname aan het webinar naderhand zichtbaar wordt in je profiel op de Noloc-website? Vergeet dan niet je lidnummer in te voeren!

Relevantie voor loopbaanprofessionals en jobcoaches
Het thema werkgeluk is hot topic op dit moment onder Millennials en onder veel (Millennial) werkgevers. Concrete invulling (zoals loopbaanoefeningen, werkvormen en leerinterventies) voor het begeleiden van medewerkers en millennials naar meer werkgeluk staat nog in de kinderschoenen. Veel trainers, coaches en bedrijven zijn hier nog zoekende in.

Dit webinar geeft concrete tools om hier handen en voeten aan te geven in de begeleiding van loopbaan cliënten. 

Onderwerp
Bedrijven zijn weer meer geïnteresseerd in investeren en behouden van mensen. Hoe zit dat met de Millennials? Uit het jaarlijkse Young Professional onderzoek blijkt dat Werkgeluk de belangrijkste werkbehoefte van Young Professionals is. Tegelijkertijd blijkt dat het verschil tussen behoefte en realiteit groot is. Young Professionals in loondienst scoren namelijk maar een magere 6 op Werkgeluk.

Is er een relatie tussen Werkgeluk en dat zoveel millennials uitvallen met een burn-out? In dit webinar gaan we op zoek naar hoe je als loopbaancoach millennials kunt begeleiden in hun zoektocht naar meer werkgeluk.

Onderwerpen:

  • Millennials: wat zijn hun echte werkbehoeften?
  • Wat is werkgeluk en waarom is het belangrijk, vooral voor Millennials? 
  • De werkgeluk loopbaan strategieën: hoe begeleid je millennials naar meer werkgeluk?
  • Werkgeluk oefeningen en interventies voor in je Millennial loopbaancoaching toolbox. 

Achtergrond gastspreker
Gidi Heynens is mede-eigenaar van Bureau YOP, een trainings- en coachingsbureau dat zich exclusief richt op talentontwikkeling van Young Professionals.

Bureau YOP gelooft in werkgeluk als business model. Werkgeluk draagt bij aan succesvollere duurzame organisaties. De missie van Bureau YOP is het optimaliseren van het Werkgeluk van Young Professionals. Hiertoe verzorgen ze talentontwikkelprogramma, workshops, webinars, trainingen en coaching. Voor mee informatie zie www.bureauyop.nl

Gidi studeerde Cum Laude af op het onderwerp de dertiger in crisis aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen en heeft de afgelopen 10 jaar honderden Young Professionals en tientallen organisaties begeleid bij hun zoektocht naar meer werkgeluk.

Doortastend, nieuwsgierig, enthousiast en verbindend zijn woorden die Gidi zowel als mens en professional typeren. Gidi is vader van 3 kinderen en woont samen met zijn gezin in Soest.  Voor meer informatie over Gidi ga naar de website van Bureau YOP.