1. Home
  2. > Bijeenkomsten
  3. > Webinar: In Beweging bij a.s.r. En de rol van de loopbaanadviseur hierin (Manon van der Lely en Marianne Hijman)
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen
Wanneer | 11-10-2017 Waar | Online
Webinar: In Beweging bij a.s.r. En de rol van de loopbaanadviseur hierin (Manon van der Lely en Marianne Hijman)

Beschrijving

Waar, wanneer en inschrijven
Dit webinar vindt plaats op woensdag 11 oktober 2017 om 20:00 uur via Online Seminar. Inschrijven voor de webinar klik op deze link. Het is dus niet mogelijk om je via de reguliere Noloc manier aan te melden. Wil je dat je deelname aan het webinar naderhand zichtbaar wordt in je profiel op de Noloc-website? Vergeet dan niet je lidnummer in te voeren!

Aanbod:
Deelname aan dit webinar is voor loopbaanadviseurs in alle stadia van hun loopbaan.

Het aanbod zal vooral inspirerend en oriënterend zijn.
Manon van der Lely en Marianne Hijman zullen de deelnemers meenemen in de visie van a.s.r. op  het in beweging krijgen van de medewerkers in de breedste zin van het woord en hoe ze dat momenteel realiseren. 

Onderwerp:
Begin 2015 is a.s.r. (verzekeringsmaatschappij) gestart met het organisatie brede programma ‘In Beweging’.  Een ongebruikelijke naam in de financiële sector.  Maar het omschrijft wel goed wat ze doen: begeleiding bieden aan collega’s die de regie over hun toekomst willen pakken. Dat kan zijn op het gebied van doorgroei (talent development), doorstroom (duurzame inzetbaarheid binnen of buiten a.s.r.) of vanuit de situatie dat iemand boventallig is geworden (mobiliteit). ‘In alle gevallen kom je in beweging, ben je jezelf aan het ontwikkelen en vergroot je zo je kansen op de arbeidsmarkt.’

De droom van In Beweging is dat boventalligheid op termijn kan worden uitgebannen bij a.s.r. Het gaat om een andere mindset. ‘Wat was vroeger je droombaan? En waarom zou je die niet alsnog kunnen verwezenlijken? HR kan daarbij helpen. Je moet je zekerheid durven opgeven en volgen waar je hart sneller van gaat kloppen.

In Beweging is zo succesvol dat het onder andere de basis is geworden van het nieuwe sociaal plan ’Het Andere plan’.

Tijdens het Webinar krijg je inzicht in wat het concept zo succesvol maakt, hoe a.s.r. deze ‘beweging’ realiseert en wat het vraagt van de loopbaanprofessionals om er een succes van te maken. Onze loopbaanprofessionals zijn namelijk echte businesspartners en doen veel meer dan alleen 1 op 1 coaching

Sprekers:
Manon van der Lely en Marianne Hijman.
Manon is Hoofd HR Development bij a.s.r. Meer informatie over haar achtergrond kun je hier teruglezen. Marianne is manager Duurzame Inzetbaarheid & Mobiliteit bij a.s.r. Lees hier meer over haar achtergrond.