1. Home
  2. > Bijeenkomsten
  3. > ReflAction; Ontdek wat je lichaam, intuïtie en gevoelens je vertellen, en hoe je dat als krachtig signaal kunt gebruiken in je coachsessies
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen
Wanneer | 05-06-2018 Waar | BCN Rotterdam
Wie | vanuit Noloc; Marjon te Riele
ReflAction; Ontdek wat je lichaam, intuïtie en gevoelens je vertellen, en hoe je dat als krachtig signaal kunt gebruiken in je coachsessies

Het maximale aantal deelnemers is 37 personen.

Beschrijving

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan vanaf dinsdag 24 april. Afmelden kan alleen via de website. 

Waar en wanneer 

Deze regiobijeenkomst vindt plaats op dinsdag 5 juni 2018.

Locatie
BCN Rotterdam
Barbizonlaan 25
2908 MB Capelle aan den IJssel

Ontvangst
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Welke voorkennis is vereist voor deelname?
Je bereidheid om de onderstroom van een (coach)gesprek te onderzoeken: en nog meer non-verbale, ‘onzichtbare’ signalen te ervaren en serieus te nemen, van jezelf en van de ander. 

Relevantie voor loopbaanprofessionals
Alert en met presence aanwezig zijn in je dagelijkse (coach)gesprekken is het doel van ReflAction: waarnemend handelen in het moment. Je leert bewuster stil te staan bij wat je lichaam, intuïtie en gevoelens je te zeggen hebben én je eigen waarnemingen serieus te nemen.
Wat kan jij doen en laten om vrijer, meer ontspannen en authentiek aanwezig te zijn? Dit maakt dat je minder snel moe wordt, meer kunt volgen wat een ander echt bezig houdt en nodig heeft en sneller to the point kunt komen.

Onderwerp
In dagelijkse gesprekken en sessie pik je automatisch allerlei non-verbale signalen op. Of je wordt onverwachts geraakt door emoties van jezelf of anderen. Je kunt ook een intuïtieve impuls krijgen om iets te zeggen of te doen. Wij noemen dat de onderstroom in gesprekken of de setting waar je aanwezig bent: subtiele signalen die vaak onzichtbaar zijn, maar je wel beïnvloeden. Ontdek en ervaar wat de kracht van waarnemend handelen in het moment écht is. 

Werkwijze
In deze workshop maak je kennis met de voorwaarden voor ReflAction. Door concrete oefeningen ervaar je hoe je in ontmoetingen en (coach)gesprekken beter in contact met jezelf en anderen kunt blijven en wat je daarvoor kunt doen. Je onderzoekt hoe je je waarneming van jezelf (lichaam, gevoel, intuïtie) en de ander als krachtbron kunt inzetten en vandaaruit feedback kunt geven. Je krijgt hand-outs mee van de theorie en een aantal oefeningen.

ReflAction is ontwikkeld samen met de SchoolvoorCoaching en wordt daar als ook als training gegeven, in samenwerking met VistaNova. 

Spreker
Marjon te Riele van www.rosa-ligna..nl (1963) is een senior, veelzijdige coach die mensen begeleid op kruispunten in hun (werkend) bestaan: als leiderschap- & loopbaancoach en voor zelfstandig ondernemers. Kenmerkend voor haar werkwijze is dat ze werkt in contact met de onderstroom en het hoogste potentieel van mensen.

Sinds 1997 werkt ze als zelfstandig ondernemer. Voor de School voor Coaching werkt ze als supervisor en docent in de Werkplaats, en als mede-ontwikkelaar en docent in de ReflAction training. Ze is Talentenspel coach, trainer en opleider en werkt tevens met de Soulsignature©aanpak.