1. Home
  2. > Bijeenkomsten
  3. > Past Reality Integration (PRI)
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen
Wanneer | 07-11-2017 Waar | Borchland Duivendrecht Amsterdam
Wie | Merel Houdijk
Past Reality Integration (PRI)

Het maximale aantal deelnemers is 35 personen.

Beschrijving

Past Reality Integration (PRI)
Nieuwe benadering 
om achterliggende mechanismes die ons in ons werk blokkeren, aan te pakken

Waar en wanneer 
Deze pilotbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 7 november 2017. Afmelden kan alleen via de website.

Locatie
Borchland Duivendrecht
Borchlandweg 6-10
1114 BC AMSTERDAM DUIVENDRECHT

Ontvangst
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Is het aanbod voor beginnende of ervaren loopbaanprofessionals? 
Voor beginnende én ervaren loopbaanprofessionals, het is zeer helpend en draagt enorm bij aan de zinvolheid van de bijeenkomst als de deelnemers vooraf een vraag/verwachting formuleren

Is het aanbod oriënterend of verdiepend?
Orienterend: mensen maken kennis en kunnen daarna de verdiepende workshop volgen. 
Geen voorkennis vereist.

Relevantie voor loopbaanprofessionals
Het is zeer relevant, omdat het een hele nieuwe invalshoek is, een andere aanpak op diverse niveaus. 

Past Reality Integration (PRI) biedt inzicht in en een verklaring voor de achterliggende oorzaken. Het werkt vanuit een nieuw paradigma, is concreet en diepgaand tegelijkertijd. Omdat je op diverse niveaus het instrument kunt toepassen is het heel geschikt voor loopbaanadviseurs

Onderwerp
PRI is een methode ontwikkeld door de psychologe Ingeborg Bosch. Het is een bewustzijnsleer én een therapie, die gestoeld is op moderne neurowetenschappelijke inzichten en een model biedt om het eigen leven beter te begrijpen. PRI verschaft concrete, praktische en tegelijkertijd diepgaande instrumenten, waarmee je innerlijke blokkades zelf leert aanpakken en opheffen.

PRI is gebaseerd op de gedachte dat wij een gedeeld bewustzijn hebben moeten ontwikkelen: het ene deel bekijkt alles door de ogen van het kind dat we ooit waren, en het andere deel ziet de wereld van de volwassene die we nu zijn. Door deze gespletenheid ervaren we dingen heel verschillend. PRI leert ons hoe we ons kunnen bevrijden uit het doolhof van dikwijls verwarrende en pijnlijke emoties die voortkomen uit ons verleden. Zelf ontdek je dat het mogelijk is: een verlossende doorbraak in je leven en een fundamentele ondersteuning van je (persoonlijke) ontwikkeling en groei.

Werkwijze
Tijdens de bijeenkomst wordt uitleg gegeven over het model PRI en oefeningen gedaan. Mogelijk worden casussen verwerkt in het instrument en zal er een demonstratie worden gedaan. 

Na afloop weten de deelnemers wat PRI is, voor wie het een goede behandelmethode is, hoe door te verwijzen en hoe het effect is van de verkregen inzichten op het eigen leven (en daarmee ook inzicht hoe dat op de cliënten werkt)  

Achtergrond gastspreker
Merel Houdijk is PRI trainer en therapeut i.o. In haar praktijk (2014) geeft ze begeleiding in het hanteren van het PRI model. 

Merel heeft ervaring met coaching en training, is werkzaam geweest als projectleider in onderwijs en welzijn en heeft materiaal ontwikkeld. Sinds 2008 is ze zich gaan richten op individuele begeleiding als coach. Sinds 2010 is Merel bezig met PRI en kwam ze in aanraking met het boek “De herontdekking van het ware zelf”, van Ingeborg Bosch.