1. Home
  2. > Bijeenkomsten
  3. > Nieuwjaarsborrel en bijeenkomst Hoe je verkoopt zonder te verkopen
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen
Wanneer | 30-01-2018 Waar | Droom!
Wie | vanuit Noloc; Jikkie Has
Nieuwjaarsborrel en bijeenkomst Hoe je verkoopt zonder te verkopen

Het maximale aantal deelnemers is 50 personen.

Beschrijving

Waar en wanneer 
Voorafgaand aan de regiobijeenkomst op dinsdag 30 januari a.s. verwelkomen we je graag voor een Nieuwjaarsborrel om samen het nieuwe jaar in te luiden, bestuursleden te leren kennen en om in contact te komen met de leden van de ledenraad. Een goede gelegenheid om elkaar in informele sfeer te ontmoeten!

Locatie
Droom!
Nieuwe Aamsestraat 32
6662 ND Elst

Ontvangst
17.30-18.30 nieuwjaarsborrel (maaltijdvullende hapjes en drankjes)
18.30-20.45 workshop met pauze tussendoor

Is het aanbod oriënterend of verdiepend
Deze workshop is verdiepend waarbij de deelnemers concreet aan de slag gaan

Relevantie voor loopbaanprofessionals
Deze workshop is voor diegene die op zoek zijn naar praktische tools en/of last hebben van belemmerende overtuigingen om zichzelf goed in de markt te zetten. Tegenwoordig is het voor zowel zelfstandig loopbaanadviseurs als degenen in loondienst enorm belangrijk om jezelf in de markt te zetten. Hoe doe je dat op een manier die bij je past en zonder dat je verkoperig over komt? 

Onderwerp
Valkuilen tijdens verkoopgesprekken; hoe voer je nou een verkoopgesprek zodat klanten 'Ja' tegen jou zeggen en belemmerende overtuigingen niet langer een rol spelen.  

Werkwijze
De workshop is informatief, praktisch en interactief. Je wordt aan het denken én aan het werk gezet met leuke oefeningen, waardoor je op een nieuwe manier naar verkopen gaat kijken.

Achtergrond gastspreker
Begonnen als managementtrainnee bij één van de grootste werkgevers van Nederland kwam Jikkie Has er na een paar jaar achter dat ze andermans droom leefde. Wat wilde Jikkie écht? Met haar NLP-Practioner opleiding, NIMA-B diploma en een Businesscoachopleiding op zak, is zij volop in crisistijd en zonder ervaring haar bedrijf Maak werk van je Merk gestart (zie www.maakwerkvanjemerk.nl). Binnen 1 jaar was zij financieel zelfstandig en sindsdien is haar bedrijf nog steeds groeiende. Dit is ook wat ze haar klanten leert op een hele praktische manier. Tot op de dag van vandaag laat zij zich coachen om zowel het beste uit haarzelf als het beste uit haar klanten te halen!