1. Home
  2. > Bijeenkomsten
  3. > Nieuwjaarsborrel en bijeenkomst Geheim Plezier Kwadrant ®
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen
Wanneer | 31-01-2018 Waar | BCN Rotterdam
Wie | vanuit Noloc; Peter Gerrickens
Nieuwjaarsborrel en bijeenkomst Geheim Plezier Kwadrant ®

Het maximale aantal deelnemers is 50 personen.

Beschrijving

Waar en wanneer 
Voorafgaand aan de regiobijeenkomst op woensdag 31 januari a.s. verwelkomen we je graag voor een Nieuwjaarsborrel om samen het nieuwe jaar in te luiden, bestuursleden te leren kennen en om in contact te komen met de leden van de ledenraad. Een goede gelegenheid om elkaar in informele sfeer te ontmoeten!

Locatie
BCN Rotterdam
Barbizonlaan 25 
2908 MB Capelle aan den IJssel

Ontvangst
17.30 -18.30      Nieuwjaarsborrel (maaltijdvullende hapjes en drankjes)
18.30 -20.45      Bijeenkomst met pauze tussendoor.

Is het aanbod voor beginnende of ervaren loopbaanprofessionals? 
Beide groepen. 

Voorkennis vereist?
Geen.

Relevantie voor loopbaanprofessionals:
Om een nieuwe stap te kunnen zetten in de eigen loopbaan is het vaak noodzakelijk dat de klant verborgen kwaliteiten van zichzelf ontdekt en inzet. Uiteraard geldt dit ook voor de loopbaanadviseur zelf.

Onderwerp:
Het Geheim Plezier Kwadrant® is een nieuwe en verrassende methodiek om verborgen kwaliteiten (uitdagingen) te ontdekken en te ontwikkelen. De Jungiaanse psychologie vormt de theoretische basis ervan (zie onderstaand schema). Vervormingen of valkuilen die je soms graag méér zou willen hebben (geheim plezier vervormingen) zijn het startpunt om op zoek te gaan naar verborgen kwaliteiten.

In deze methodiek combineer je speelsheid met diepgang. Dat maakt deze aanpak heel aantrekkelijk voor o.a. loopbaancoaching. Klanten ervaren deze methodiek als heel motiverend.

Werkwijze
De methodiek ga je toepassen op jezelf. Je wordt daarbij uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen en je eigen schaduw te onderzoeken. Daarbij wordt afwisselend in tweetallen en plenair gewerkt. De theorie van Jung over de opbouw van de persoonlijkheid en de werking van de schaduw komt ook aan de orde.

Achtergrond gastspreker
Peter Gerrickens (1958) is als trainer/coach gespecialiseerd in het werken met kwaliteiten. Hij is de auteur van een serie kaartspellen voor coaching, training, management, onderwijs en privégebruik. Voorbeelden daarvan zijn: het Kwaliteitenspel, Inspiratiespel, Gevoelswereldspel en Leiderschapsspel. Daarnaast heeft hij recent het boek “Kwaliteiten “opnieuw uitgebracht met onder andere een beschrijving van het Geheim plezier kwadrant en het Bezielingsprofiel.