1. Home
  2. > Bijeenkomsten
  3. > Kantelen in je werk
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen
Wanneer | 22-11-2017 Waar | Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk
Wie | Reina Janssen
Kantelen in je werk

Het maximale aantal deelnemers is 35 personen.

Beschrijving

werken in verbinding met jezelf

Waar en wanneer 
Deze pilotbijeenkomst vindt plaats op woensdag 22 november 2017. Afmelden kan alleen via de website.

Locatie
Van der Valk Hotel (Groningen-Hoogkerk)
Borchsingel 53
9766 PP Eelderwolde  

Ontvangst
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Is het aanbod oriënterend of verdiepend?
Het aanbod is zowel oriënterend als verdiepend. 

Relevantie voor loopbaanprofessionals:

Voor jezelf:
Ook als loopbaancoach blijf je doende met de vraag hoe je trouw blijft aan jezelf in je werk en focus aanbrengt. Hoe je onzekerheid buigt naar vertrouwen, angst omvormt naar moed. Eigen verdieping maakt je begeleiding voelbaar rijker voor je klant.

Voor je klant:
We bundelen de onderwerpen die aandacht verdienen om toe te groeien naar werken in verbinding met jezelf. Je kunt hiermee inzicht en overzicht geven aan je klanten.

Onderwerp:
Vanuit je eigen binnenkant geïnspireerd, de dingen in de wereld zetten die er voor jou toe doen en daarmee je geld verdienen. Hoe groei je hier naar toe? Loslaten maakt onlosmakelijk onderdeel uit van dit proces van kantelen in je werk. Het Springmodel illustreert hoe dit bijdraagt op je groeipad naar werken in verbinding met jezelf.

Werkwijze
Een interactieve presentatie, waarin we theorie verbinden met praktijk. Illustratie en toelichting gebeurt aan de hand van mijn boek Spring! en mijn persoonlijke verhaal. Ik nodig je uit het gepresenteerde op jezelf te betrekken. Naast plenair delen, doe je een aantal individuele reflectie-oefeningen. Op deze manier ontstaat een ongedwongen leermodus door gezamenlijk inzichten en ervaringen te delen.

Achtergrond gastspreker
Reina heeft een P&O-achtergrond en ruim 20 jaar in dit vak gewerkt. Vanaf 2006 als zelfstandige werkzaam. Na een uitstap naar de uitvaart, is zij in 2012 opgeleid in het loopbaanvak, waarna ze veel outplacementbegeleiding heeft gedaan. In 2016 schreef zij haar boek Spring! Naar werken in verbinding met jezelf, met welk proces zij haar eigen ‘waarom’ heeft gevonden. Ze werkt met het persoonlijk verhaal (biografisch werk, opgeleid in methode Savickas) om mensen te helpen zichzelf beter te begrijpen en van hieruit keuzes te maken in wat ze doen aan werkactiviteiten.