1. Home
  2. > Bijeenkomsten
  3. > Informatiebijeenkomst
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen
Wanneer | 18-09-2017 Waar | Best Western City Hotel Gouda
Wie | vanuit Noloc; Angelic Bloemberg
Informatiebijeenkomst

Het maximale aantal deelnemers is 45 personen.

Beschrijving

Deze informatiebijeenkomst vindt plaats op maandag 18 september 2017. Afmelden kan alleen via de website.

Wat is er voor jou als loopbaanprofessional belangrijk om goed van op de hoogte te zijn? Die vraag en alle andere vragen waar je graag een antwoord op wilt, komen aan de orde tijdens de informatiebijeenkomst voor loopbaanprofessionals.

Tijdens de informatiebijeenkomst word je door onze verenigingscoördinator, Angelic Bloemberg, vlot bijgepraat over allerlei nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. Maar ook op praktisch gebied krijg je info waar je direct wat mee kunt. Het behalen van erkenning, herregistratie, certificering: een greep uit het programma.

Niet alleen Angelic Bloemberg helpt je verder. Ook ‘gewone’ leden zijn aanwezig om je verder te helpen, bijvoorbeeld met het vullen van je profiel op je website. Zij hebben zich tijdens eerdere informatiebijeenkomsten opgegeven, toen bleek dat veel leden hier moeite mee hebben. Met hun tips en adviezen en met hun raad en daad ben je in één middag al gauw stukken verder dan wanneer je alles in je eentje moet uitzoeken.

De informatiebijeenkomst mag je zien als een soort introductiebijeenkomst voor nieuwe leden. In de praktijk kwamen op deze bijeenkomsten ook veel leden op af, die al langer lid zijn. Iedereen die wil bijblijven in zijn vakgebied is dus van harte welkom!

Tijden
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst

Locatie
(Best Western) City Hotel Gouda
Hoge Gouwe 201
2801 LE Gouda
Klik hier voor een routebeschrijving
Parkeerkosten zijn voor eigen rekening (€ 4,85 voor max. 5 uur)