1. Home
  2. > Bijeenkomsten
  3. > Informatiebijeenkomst
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen
Wanneer | 30-03-2017 Waar | Vergaderruimte Eindhoven
Wie | vanuit Noloc; Jeroen Bregman
Informatiebijeenkomst

Het maximale aantal deelnemers is 35 personen.

Beschrijving

Deze informatiebijeenkomst vindt plaats op donderdag 30 maart 2017. Afmelden kan alleen via de website.

Wat is er voor jou als loopbaanprofessional belangrijk om goed van op de hoogte te zijn? Die vraag en alle andere vragen waar je graag een antwoord op wilt, komen aan de orde tijdens de informatiebijeenkomst voor loopbaanprofessionals.

Tijdens de informatiebijeenkomst word je door ons bestuurslid, Jeroen Bregman, vlot bijgepraat over allerlei nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. Maar ook op praktisch gebied krijg je info waar je direct wat mee kunt. Het behalen van erkenning, herregistratie, certificering: een greep uit het programma.

Niet alleen Jeroen Bregman helpt je verder. Ook ‘gewone’ leden zijn aanwezig om je verder te helpen, bijvoorbeeld met het vullen van je profiel op je website. Zij hebben zich tijdens eerdere informatiebijeenkomsten opgegeven, toen bleek dat veel leden hier moeite mee hebben. Met hun tips en adviezen en met hun raad en daad ben je in één middag al gauw stukken verder dan wanneer je alles in je eentje moet uitzoeken. 

De informatiebijeenkomst mag je zien als een soort introductiebijeenkomst voor nieuwe leden. In de praktijk kwamen op deze bijeenkomsten ook veel leden op af, die al langer lid zijn. Iedereen die wil bijblijven in zijn vakgebied is dus van harte welkom!

Tijden
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst

Locatie
Vergaderruimte Eindhoven
Kerkstraat 36-A
5611 GK Eindhoven