1. Home
  2. > Bijeenkomsten
  3. > Geheim Plezier Kwadrant ®
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen
Wanneer | 10-04-2018 Waar | Theater De Omval Diemen
Wie | vanuit Noloc; Peter Gerrickens
Geheim Plezier Kwadrant ®

Het maximale aantal deelnemers is 25 personen.

Beschrijving

Aanmelden voor deze bijeenkomst is mogelijk vanaf 1 maart 2018.

Waar en wanneer 
Deze regiobijeenkomst vindt plaats op dinsdag 10 april 2018. 

Locatie
Theater De Omval 
Ouddiemerlaan 104 
1111 HL DIEMEN 

Ontvangst
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Is het aanbod voor beginnende of ervaren loopbaanprofessionals? 
Beide groepen. 

Is het aanbod oriënterend of verdiepend?
Verdiepend.

Voorkennis vereist?
Geen.

Relevantie voor loopbaanprofessionals:
Om een nieuwe stap te kunnen zetten in de eigen loopbaan is het vaak noodzakelijk dat de klant verborgen kwaliteiten van zichzelf ontdekt en inzet. Uiteraard geldt dit ook voor de loopbaanadviseur zelf.

Onderwerp:
Het Geheim Plezier Kwadrant® is een nieuwe en verrassende methodiek om verborgen kwaliteiten (uitdagingen) te ontdekken en te ontwikkelen. De Jungiaanse psychologie vormt de theoretische basis ervan (zie onderstaand schema). Vervormingen of valkuilen die je soms graag méér zou willen hebben (geheim plezier vervormingen) zijn het startpunt om op zoek te gaan naar verborgen kwaliteiten.

In deze methodiek combineer je speelsheid met diepgang. Dat maakt deze aanpak heel aantrekkelijk voor o.a. loopbaancoaching. Klanten ervaren deze methodiek als heel motiverend.

Werkwijze
De methodiek ga je toepassen op jezelf. Je wordt daarbij uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen en je eigen schaduw te onderzoeken. Daarbij wordt afwisselend in tweetallen en plenair gewerkt. De theorie van Jung over de opbouw van de persoonlijkheid en de werking van de schaduw komt ook aan de orde.

Achtergrond gastspreker
Peter Gerrickens (1958) is als trainer/coach gespecialiseerd in het werken met kwaliteiten. Hij is de auteur van een serie kaartspellen voor coaching, training, management, onderwijs en privégebruik. Voorbeelden daarvan zijn: het Kwaliteitenspel, Inspiratiespel, Gevoelswereldspel en Leiderschapsspel. Daarnaast heeft hij recent het boek “Kwaliteiten “opnieuw uitgebracht met onder andere een beschrijving van het Geheim plezier kwadrant en het Bezielingsprofiel.