1. Home
  2. > Bijeenkomsten
  3. > GEANNULEERD Een andere Kijk op Kijken en de ware kracht van Taal
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen
Wanneer | 29-11-2017 Waar | GEANNULEERD Vergaderruimte Eindhoven
GEANNULEERD Een andere Kijk op Kijken en de ware kracht van Taal

Beschrijving

Waar en wanneer 
Deze pilotbijeenkomst woensdag 29 november 2017 is geannuleerd.

Is het aanbod voor beginnende of ervaren loopbaanprofessionals? 
Beiden.

Voorkennis vereist?
Geen. Het helpt als je bereid bent zorgvuldig naar jezelf te kijken en te luisteren.

Relevantie voor loopbaanprofessionals:
Door je als mens en als loopbaanprofessional bewust te zijn wat er in jou leeft en wat waar is voor jou, kun je groeien. Je herkent de zoektocht, de beweegredenen en angsten van je klant beter en kunt jouw lessen met anderen delen.

Onderwerp:
We benoemen angsten, schaamte, de vele vormen en gezichten van agressie en onbewust aansturende pijnen. Wij bieden mensen groei, ontwikkeling en bewustwording, ofwel tot leven te kunnen komen. Wat versta je eigenlijk écht van dat wat jouw klant je vertelt?

Werkwijze
De inhoudelijke kwaliteiten van iedere deelnemer zijn basis én onderwerp van deze workshop. Het is een actieve en levendige workshop. Je gaat de diverse bestaanslagen van jezelf ervaren. Je lichamelijke, je emotionele, je mentale en je spirituele dimensies komen allemaal aan bod. We verhelderen hoe de verschillende lagen met elkaar samenwerken. Er wordt ook aandacht gegeven aan taal die uitdrukking kan geven aan de verschillende bestaanslagen. Ervaringen worden uitgewisseld.

Zorg voor een fris voorkomen en draag gemakkelijke kleding.

Achtergrond gastspreker
Ans Rijpert (1957) heeft onderwijservaring opgedaan binnen vele verschillende vormen van het onderwijsveld. Docent lichamelijke opvoeding, vertrouwenspersoon en als leerlingbegeleider en was zelf vele jaren actief binnen de sportwereld. Ze studeerde Gestalt en Psycho-Synthese, verdiepte zich in de Haptonomie en schoolde zich intensief op het gebied van innerlijke ontwikkelingsprocessen en de daar uit voortvloeiende individuele- en groepsdynamica. Ze is sinds 1995 als zelfstandige gevestigd en mededirecteur van ZieZijn en werkt in opdracht of op uitnodiging van organisaties, waarin mensen met en voor mensen werken, die een door hen gewenste verandering of andere weg van aanpak zoeken. Ze verzorgt gastdocentschappen, trainingen, cursussen, workshops en supervisie.