1. Home
  2. > Beroepsregistratie
  3. > Beroepsregistratie en...
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen

Beroepsregistratie en Keurmerken

Noloc vindt het belangrijk dat deskundige, kwalitatief hoogwaardige loopbaanprofessionals en jobcoaches herkenbaar moeten zijn voor zowel opdrachtgevers als cliënten. Daarom stimuleert zij beroepserkenning. 

Noloc kent drie beroepsregisters. Deze registers zijn openbaar, en dus toegankelijk voor zowel opdrachtgevers als cliënten. Wie in een beroepsregister staat mag het bijbehorende keurmerk voeren en extern uitdragen. Ook dat draagt bij aan de herkenbaarheid van de opgebouwde en getoetste deskundigheid.

Afhankelijk van je achtergrond en ervaring zijn de volgende erkenningen mogelijk:

 Noloc Erkend Loopbaanprofessional is de beroepserkenning van Noloc die kan worden toegekend aan professionals met tenminste 1 jaar beroepservaring als loopbaanproffessional. De erkenning wordt toegekend na toetsing aan de hand van een aantal beroepscriteria. 

Meer weten over deze erkenning? Klik hier.

                                   
Noloc Erkend CMI Register Loopbaanprofessional. Voor deze erkenning, die kan worden verkregen na minimaal 3 jaar beroepservaring, geldt een uitgebreidere en geaccrediteerde toetsingsprocedure bij CMI. Noloc Erkend CMI Register Loopbaanprofessionals zijn gecertificeerd en mogen de beschermde titel RL voeren.

 Meer weten over deze erkenning? Klik hier.
 

Noloc ErkendJobcoach is de beroepserkenning van Noloc die kan worden toegekend aan professionals met tenminste 1 jaar beroepservaring als jobcoach. De erkenning wordt toegekend na toetsing aan de hand van een aantal beroepscriteria.

Meer weten over deze erkenning? Klik hier.


Een vergelijking van de keurmerken Noloc Erkend Loopbaanprofessional en een Noloc Erkend CMI Register Loopbaanprofessional vind je hier.