23
01
20

Vragen millennials om een andere begeleiding?

Wie: Connie van der Zwan
Waar: Kerkelijk zalencentrum De Ark

Noloc volgt nauwlettend de coronamaatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Nu we elkaar weer in beperkte(re) aantallen en met aangescherpte maatregelen mogen ontmoeten zijn wij druk doende de fysieke bijeenkomsten opnieuw te plannen. Uiteraard conform de richtlijnen en in nauw overleg met de betrokken locaties om ieders veiligheid te waarborgen. Ook blijven wij webinars en online workshops aanbieden. Wij wijzen je er graag op dat het ook mogelijk is om alle webinars die al hebben plaatsgevonden terug te kijken, klik hier.

Waar en wanneer 
Deze regiobijeenkomst vindt plaats op donderdag 23 januari 2020. Aanmelden kan vanaf donderdag 12 december 2019. Kosteloos afmelden kan tot maandag 20 januari 18.00 uur. 

Locatie
Kerkelijk zalencentrum De Ark
Hargplein 101
3121 VG Schiedam

Ontvangst
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Onderwerp
Millennials nemen zichzelf uiterst serieus, zijn talentvol, hebben veel energie en pakken innovaties handig en snel op. Met hun talenten en digitale vaardigheden dragen ze bij aan toekomstbestendige organisaties. Toch vinden deze jongeren niet vanzelfsprekend hun plek en draai in de organisatie. Ze lijken snel gedemotiveerd en als het ze niet zint, vertrekken ze. Onnodig verloop voor de organisatie en onnodig dwaalgedrag voor millennials. Wat betekent dit voor de loopbaanbegeleiding? 

Als loopbaanprofessional is het van belang om kennis te hebben van deze en  de andere generaties. Dat is nodig om jongeren goed voor te bereiden en begeleiden op wat ze kunnen aantreffen in de wereld van werken. 

In deze interactieve bijeenkomst maken we gezamenlijk een reis langs drie thema’s.

- Generaties in de context van veranderende loopbanen
- Begeleidingsvaardigheden en attitude van de loopbaanprofessional
- Kernthema’s van millennials en de rol van de loopbaanprofessional

Aan het eind van de workshop is je kennis over generaties en in het speciaal die van millennials toegenomen, heb je meer inzicht in je rol als begeleider van deze generatie en beschik je over een praktische werkwijzer om in de praktijk te gebruiken.  

 

Achtergrond gastspreker
Connie van der Zwan is zelfstandig levens-loop-baancoach. Ze coacht medewerkers en leidinggevenden bij het hervinden of versterken van persoonlijk leiderschap. Daarnaast is ze bestuurslid van de Noloc. www.maconloopbaancoaching.nl

Antje Stapert is adviseur Loopbaan en Ontwikkeling binnen Amsterdam UMC, locatie VUmc. Daarnaast werkt ze als zelfstandig loopbaancoach en is ze lid van de commissie Ontwikkeling en Professionaliteit van Noloc. www.stapert-trainingcoaching.nl

Samen hebben ze een artikel geschreven met het onderwerp ‘Zijn millennials te ambitieus?’ in het vakblad LoopbaanVisie van oktober 2018. 

Annuleringsregeling
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie dagen / 72 uur voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst. 
Je ontvangt dan – naast de melding op het beeldscherm dat je je hebt afgemeld – een e-mail bericht waarin je afmelding wordt bevestigd.

Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 45,- excl. btw in rekening gebracht. 

33 / 35 personen aangemeld.