25
06
19

Werken aan je Noloc Beroepserkenning voor Jobcoaches

Waar: Het Oude Tolhuys

Waar en wanneer 
Deze mentoraatbijeenkomst voor Jobcoaches vindt plaats op dinsdag 25 juni 2019. Aanmelden is mogelijk vanaf dinsdag 14 mei.  

Locatie
Het Oude Tolhuys
Weg naar Rhijnauwen 13-15
3584 AD Utrecht

Ontvangst
18.00 uur - Inloop met broodjes, koffie en thee
18.30 uur - Aanvang bijeenkomst
20.45 uur - Einde bijeenkomst 

Je bent aspirant-lid van Noloc en je maakt gebruik van de vele voordelen die het lidmaatschap biedt. Conform de statuten dien je binnen 3 jaar na aanvang van je lidmaatschap de Noloc beroepserkenning te behalen en vervolgens kan je dan ook het keurmerk Noloc Erkend Jobcoach voeren. Belangrijk aspect is dat de beroepserkenning zowel jouw werk als je positie als jobcoach in de markt versterkt.

Bij aanmelding heb je drie jaar de tijd gekregen om een dossier op te bouwen. Fijn dat je eraan wilt beginnen en er tijd voor vrij wilt maken. Het geeft voldoening om bij je dossiervorming al je kennis en kunde op een rijtje te zetten. Het is leuk om je succesverhalen nog eens door te nemen en hierop te reflecteren. Dat geeft energie en je leert ervan. En hoe gaaf is het als je straks je erkenning hebt gehaald!

Om je te ondersteunen bij het opbouwen van je dossier kun jij je aanmelden voor de workshop ‘Werken aan je NOLOC Beroepserkenning voor Jobcoaches’, de bijeenkomst wordt gegeven door jobcoaches die eerder hun erkenning hebben behaald.

Om zoveel mogelijk uit de workshop te kunnen halen is het noodzakelijk dat je voorbereidende werkzaamheden doet. Tijdens de workshop kun je dan gerichte vragen stellen en krijg je feedback op je Beroepsgerichte CV en Portfolio, zodat je die daarna verder kunt uitwerken. Deelname aan de workshop vergroot de kans dat je dossier in één keer wordt goedgekeurd en dat je de status van ‘Noloc erkend Jobcoach’ verwerft.

Voorbereidende werkzaamheden (verplicht):

  1. Op de Noloc-website open je deze link: https://www.noloc.nl/noloc-erkend-jobcoach. In deze link vind je alle punten die hieronder worden genoemd.
  2. Kijk goed of je aan de harde eisen voor erkenning voldoet (punt 3 en punt 8).
  3. Meld je vervolgens aan voor het beroepsregisterdossier (punt 6).
  4. Na aanmelding krijg je toegang tot je persoonlijk elektronisch dossier in BOX. Maak de BOX aan. Als je aangemeld bent, dan is er vanuit het systeem geen termijn waarbinnen jij je dossier moet indienen.
  5. Bestudeer het toetsingskader Jobcoach (punt 3) en de toelichting op het toetsingskader (punt 4).
  6. Lees goed wat de eisen zijn voor het Beroepsgerichte CV (punt 7) en het Portfolio (punt 10).
  7. Maak alvast een begin met je Beroepsgerichte CV en Portfolio. Want hiermee ga je verder aan de slag tijdens de workshop!
  8. Neem CV, Portfolio en je eigen laptop of iPad mee naar de workshop.

Uitvoerders workshop
Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Marea de Bruijn en Judith den Dunnen.

5 / 33 personen aangemeld.