Terug naar overzicht

14
09
20

Week van de Loopbaan 2020

Waar: landelijk

Noloc volgt nauwlettend de coronamaatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Nu we elkaar weer in beperkte(re) aantallen en met aangescherpte maatregelen mogen ontmoeten zijn wij druk doende de fysieke bijeenkomsten opnieuw te plannen. Uiteraard conform de richtlijnen en in nauw overleg met de betrokken locaties om ieders veiligheid te waarborgen. Ook blijven wij webinars en online workshops aanbieden. Wij wijzen je er graag op dat het ook mogelijk is om alle webinars die al hebben plaatsgevonden terug te kijken, klik hier.

De landelijke Week van de Loopbaan vindt dit najaar plaats van 14 t/m 19 september. Een uitgelezen kans om jezelf als loopbaanprofessional of jobcoach regionaal in de etalage te zetten.

 

Uit ervaring blijkt dat veel mensen niet weten wat loopbaanbegeleiding precies inhoudt. Het blijft vaak ver-van-hun-bedshow totdat ze er noodgedwongen mee te maken krijgen door bijvoorbeeld een reorganisatie. Terwijl loopbaanadvies veel verder strekt dan alleen maar ‘helpen als je zonder baan zit’. De Week van de Loopbaan is een hele toegankelijke en laagdrempelige manier om kennis te laten maken met ons mooie vak. 

Door COVID-19 verandert de wereld met de dag. Ook op de Week van de Loopbaan 2020 zal dat mogelijk zijn weerslag hebben. Daarom ‘anders dan anders’. We gaan daar als beroepsgroep verantwoord en creatief mee om. Ons werk gaat immers onverminderd door.

Jij bepaalt natuurlijk zelf wanneer je jouw deuren openzet en in welke vorm. Noloc faciliteert, onder andere door een zoekmachine te maken voor iedereen die kennis wil maken met loopbaanadvies. Als je je via deze 'bijeenkomst' aanmeldt, ben je vindbaar in de zoekmachine. 

Alleen die leden die zich via deze bijeenkomst voor de Week van de Loopbaan aanmelden komen in de zoekresultaten terug. Diegene die zoekt kan door middel van een contactformulier met je in contact komen. 
Er wordt dan een e-mail gestuurd naar zowel de zender als de loopbaancoach. Daar staan gegevens in om in contact met elkaar te komen. In de zoekmachine komen de leden met PZE (Profiel Zichtbaar Extern, aan te vragen via je profiel) op dezelfde manier in de resultaten voor als op de reguliere zoekmachines. 


Vragen en/of aanmelden
Klik op de blauwe aanmeldbutton (na inloggen) op deze pagina om als Noloc-lid mee te doen aan de week van de loopbaan. Vervolgens ben je te vinden via www.noloc.nl/wvl.
Je krijgt ook nog bericht over de mediakit die te zijner tijd te downloaden is in de bibliotheek. Voor meer informatie houd de nieuwsbrief en website in de gaten!
Heb je een vraag? Stuur een mail naar info@noloc.nl of bel naar (033) 2473475.

486 personen aangemeld.