26
05
20

Webinar: Wetenschappelijke kijk op loopbanen in de 21ste eeuw - praktische methodiek voor meer balans en zelfsturing op de arbeidsmarkt

Wie: Yvon Golbach
Waar: Online

COVID-19

Noloc volgt nauwlettend de corona-maatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Alle Noloc-bijeenkomsten vinden de komende tijd alleen online plaats; wij bieden regelmatig nieuwe webinars, online workshops en e-learnings aan. Binnen de Noloc Academie vind je naast alle Noloc webinars een nog veel uitgebreider aanbod van interessante webinars en e-learnings. Kijk onder Mijn Noloc hoe je kunt inloggen op de online leeromgeving.

Waar, wanneer en inschrijven
Dit webinar vindt plaats op dinsdag 26 mei 2020 om 20.00 uur. Aanmelden kan via de website! Log in op de website en meld je met de aanmeldknop onderaan deze pagina aan vóór 26 mei om 17.00 uur. Hierdoor krijg je toegang om het webinar live via de online Noloc leeromgeving te volgen. 
Wil je het webinar graag op een later tijdstip bekijken? Dan hoef je je niet aan te melden. Wanneer je naar de online Noloc leeromgeving gaat, kun je het webinar op ieder gewenst tijdstip bekijken. 

Onderwerp
De wereld verandert razendsnel en diverse maatschappelijke trends hebben de manier waarop we werken én de relatie tussen werkgever en werknemer sterk beïnvloed. De Universiteit Antwerpen deed hier uitgebreid onderzoek naar en ontwikkelde een kader om deze veranderingen te begrijpen en bespreekbaar te maken.  

In dit webinar nemen we je mee in de paradigmawissel die gaande is in ons denken over werk en de impact hiervan voor alle partijen. We bespreken de verschillende mentale loopbaanmodellen en bieden een zeer praktische, wetenschappelijk onderbouwde methodiek om mensen tot inzicht te brengen hoe ze meer zelfsturend kunnen worden in hun eigen loopbaan. 

Na de webinar begrijp je;

  • Welke trends ons denken over loopbanen en loopbaancoaching hebben veranderd
  • De wetenschappelijke kijk op duurzame loopbanen en wat dit betekent voor de werkrelatie tussen werkgever, werknemer en loopbaancoach

Wat is zelfsturing in de loopbaan precies en hoe je dat kunt meten en ontwikkelen? 

Over de spreker
Yvon Golbach is eigenaar van Zest for Work, een internationaal trainings en advies bureau op gebied van hedendaags talent- en loopbaanmanagement en vitaliteit. Opererend in een breder Acedemy netwerk (met o.a. TalentLogiQs en de Universiteit Antwerpen) vertalen ze de laatste inzichten uit de wetenschap vertalen naar evidence-based HR oplossingen voor organisaties en hun medewerkers. Ze werkte jaren in grote corporates in diverse rollen op gebied van Human Performance en Gezondheidmanagement. Ze is als loopbaanprofessional zelf ook verbonden aan het NOLOC als loopbaanprofessional en ICF gecertificeerd coach.

311 / 500 personen aangemeld.