Terug naar overzicht

10
03
20

Webinar: Update Arbeidsrecht

Wie: Bas van Dis
Waar: Online

Waar, wanneer en inschrijven
Dit webinar vindt plaats op dinsdag 10 maart om 20.00 uur via Online Seminar. Aanmelden kan via Online Seminar. 
Het is dus niet mogelijk om je via de reguliere Noloc manier aan te melden. Wil je dat je deelname aan het webinar naderhand zichtbaar wordt in je profiel op de Noloc-website? Vergeet dan niet tijdens jouw eerste registratie bij Online Seminar je lidnummer in te voeren.

Onderwerp
WAB, WWZ, ketenregeling, cumulatiegrond…  weet jij nog waarover het gaat? Loopbaanprofessionals hebben in de praktijk regelmatig te maken met arbeidsrechtelijke aspecten. En juist op dat vlak gaat er in het nieuwe jaar het één en ander veranderen. Zo zal de nieuwe wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking treden. Maar ook is er de aangekondigde regelgeving op het gebied van ZZP'ers en zijn er interessante arresten van de Hoge Raad die voor de praktijk van de loopbaanprofessional van belang kunnen zijn. In dit webinar geeft Bas van Dis, gespecialiseerd arbeidsrecht advocaat, inzicht in de veranderingen en wat dat kan betekenen voor jouw werk of adviespraktijk.

Niet live kijken maar op een later moment?
Ben je niet in de mogelijkheid om het webinar live te volgen? Dan kun je deze een week na afloop terugkijken via Mijn Noloc op www.noloc.nl. Log in op de website, ga naar Mijn Noloc en klik op ‘webinars’ onder de blauwe zoekbalk halverwege de pagina. 

38 personen aangemeld.