Terug naar overzicht

21
01
21
Methoden & technieken Trends & ontwikkelingen

Webinar: Kennismaking met de online Intelligent Career Card Sort (ICCS)

Wie: Michael Arthur
Waar: Online

COVID-19

Noloc volgt nauwlettend de corona-maatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Alle Noloc-bijeenkomsten vinden de komende tijd alleen online plaats; wij bieden regelmatig nieuwe webinars, online workshops en e-learnings aan. Binnen de Noloc Academie vind je naast alle Noloc webinars een nog veel uitgebreider aanbod van interessante webinars en e-learnings. Kijk onder Mijn Noloc hoe je kunt inloggen op de online leeromgeving.

Waar, wanneer en inschrijven
Dit webinar vindt plaats op donderdag 21 januari om 20.00 uur. Aanmelden kan via de website! Log in op de website en meld je met de aanmeldknop onderaan deze pagina aan vóór 20 januari 19.00 uur. Hierdoor krijg je toegang om het webinar live via de Noloc Academie te volgen. 
Wil je het webinar graag op een later tijdstip bekijken? Dan hoef je je niet aan te melden. Wanneer je naar de Noloc Academie gaat, kun je het webinar op ieder gewenst tijdstip bekijken. 

Graag informeren we je over de nieuwe manier van inloggen op de Noloc Academie, dit kan namelijk zeer gemakkelijk via de Noloc website! Volg onderstaande stappen om via de Noloc website in te loggen op de Noloc Academie:

- Ga naar 'Kennis' op de Noloc website
- Klik onderaan op 'Noloc Academie'
- Klik vervolgens op de afbeelding waarna je wordt verwezen naar een pagina om in te loggen op 'Mijn Noloc'. Vul jouw gegevens in en klik op 'Inloggen'. 
- Je wordt automatisch verwezen naar jouw account op de Noloc Academie

Onderwerp
Werk je graag op basis van de eigen ervaring van je cliënten, op basis van hun eigen verhaal? We leven in een vreemde tijd waarin het directe live contact vaak niet mogelijk is. Hoe ga je daar als loopbaanprofessional dan mee om? Ben je ook op zoek naar een goede online aanvulling of alternatief voor je instrumentarium?

De Intelligent Career Card Sort® (ICCS®) is specifiek ontworpen om professionele loopbaanontwikkeling in de kenniseconomie te ondersteunen en is inzicht gevend, richtinggevend bij keuzes en probleemoplossend bij eventuele knooppunten in de Loopbaan. Het proces bouwt voort op het unieke karakter van iemands carrièresituatie en gaat in op 3 kernissues in de loopbaanvormgeving, namelijk weten waarom, hoe en met wie je dit doet.

Wil je eventueel een bijdrage leveren aan onderzoek in samenwerking met de Open Universiteit met betrekking tot de waarde en nederlandse validatie van het ICCS instrument? Maak dan kennis met de ICCS van Michael Arthur!
Validatieonderzoek in nederland voor het ICCS loopbaaninstrument is een mooie aanvulling op het bestaande onderzoek dat reeds in andere landen heeft plaatsgevonden. We zijn geïnteresseerd in hoe het instrument kan bijdragen aan het faciliteren van duurzame(re) loopbanen. 

Over de spreker
Michael is Emeritus Professor at Suffolk University, Boston and Visiting Professor at Cranfield School of Management, UK. He has written widely on contemporary careers for both scholars and career owners. He is a co-author of the book An Intelligent Career: Taking Ownership of Your Work and Your Life (Oxford University Press, 2017/8) and a regular contributor on careers to Forbes.  

Judith Semeijn is hoogleraar Duurzaam HRM en voormalig bijzonder hoogleraar Noloc leerstoel Loopbaanmanagement aan de OUNL. Tevens is zij voorzitter van de vakgroep Organisatie bij de faculteit MST (OUNL) en research fellow van het Research Centrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt aan de Universiteit van Maastricht. Afgestudeerd in Geestelijke Gezondheidskunde, Universiteit van Maastricht.

220 / 500 personen aangemeld.

Aanmelden