Terug naar overzicht

20
06
19

Webinar: Kansen op de arbeidsmarkt: matchen met behulp van data

Wie: Ben Rogmans
Waar: Online

Noloc volgt nauwlettend de coronamaatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Nu we elkaar weer in beperkte(re) aantallen en met aangescherpte maatregelen mogen ontmoeten zijn wij druk doende de fysieke bijeenkomsten opnieuw te plannen. Uiteraard conform de richtlijnen en in nauw overleg met de betrokken locaties om ieders veiligheid te waarborgen. Ook blijven wij webinars en online workshops aanbieden. Wij wijzen je er graag op dat het ook mogelijk is om alle webinars die al hebben plaatsgevonden terug te kijken, klik hier.

Waar, wanneer en inschrijven
Dit webinar vindt plaats op donderdag 20 juni om 20.00 uur via Online Seminar. Aanmelden kan via Online Seminar. 
Het is dus niet mogelijk om je via de reguliere Noloc manier aan te melden. Wil je dat je deelname aan het webinar naderhand zichtbaar wordt in je profiel op de Noloc-website? Vergeet dan niet je lidnummer in te voeren!

Relevantie voor loopbaanprofessionals en jobcoaches
Tijdens dit webinar krijg je inzicht in ontwikkelingen op de arbeidsmarkt op basis van arbeidsmarktdata en de manier waarop die kunnen worden gebruikt om vraag en aanbod beter te matchen.

Onderwerp
Verschillende ontwikkelingen maken de kloof tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt groter. De in-transparantie neemt toe. Met relevante en nauwkeurige arbeidsmarktdata kan er slimmer en beter worden gematcht, vooral op basis van skills en competenties.

Achtergrond spreker
Ben Rogmans is directeur arbeidsmarktkansen.nl en auteur van ‘Geen Paniek! Maar ook jouw baan gaat er aan’.

70 personen aangemeld.